Kritikovao YouTubeov pregled godine

Video o kojem svi pričaju: U dva dana ima 19 miliona pregleda, evo zašto!

Zabava29.12.18, 20:45h

Video o kojem svi pričaju: U dva dana ima 19 miliona pregleda, evo zašto!
Šveđanin PewDiePie videom je nadmašio YouTube, a osim što je skupio milione pregleda u samo dva dana, njegov video gledatelji su 'nagradili' s 4,7 miliona lajkova...

 

O ovom videu svi govore, a u samo dva dana skupio je preko 19 miliona pregleda na YouTubeu.

 

Švedski YouTuber Felix PewDiePie Kjellberg najprije je kritizirao pregled godine na izmaku koji je napravio trenutno najpoznatiji video servis na svijetu, a onda je odlučio napraviti vlastiti pregled 2018.

 

Na veliko oduševljenje njegovih pratitelja, PewDiePie je u tome pošteno nadmašio YouTube, a osim što je skupio više od 19 miliona pregleda u samo dva dana, njegov video gledatelji su 'nagradili' s 4,7 miliona lajkova.

 

YouTubeov pregled godine postao je tako jedan od najomraženijih videa u istoriji, a skupio je nevjerovatnih 14 miliona dislajkova. PewDiePie je nedavno optužio YouTube da je prednost u videu dao oglašivačima, a ne popularnim snimkama i ostalim performerima na tom servisu, što je ujedno i bio glavni razlog njegovog videa.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!