Aleksandar Vučić obratio se novinarima u Vranju

Zabrinut sam zbog izjave Davora Dragičevića! Snažna struja i u srpskom narodu želi udaljavanje od Srbije

Front29.12.18, 15:21h

Zabrinut sam zbog izjave Davora Dragičevića! Snažna struja i u srpskom narodu želi udaljavanje od Srbije
Vučić je, kako prenosi Srna, naglasio da su takve struje jedina stvar koja ga brine u odnosima Republike Srpske i Srbije

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga je zabrinula rečenica Davora Dragičevića "šta neko iz Srbije radi u Banjaluci", jer se pokazuje da postoji snažna struja i u srpskom narodu koja želi udaljavanje od Srbije.

 

"Nažalost, postoje takvi ljudi, postoje takve struje i u Srbiji... Te struje nisu tako slabe, ali sam siguran da je ogroman broj ljudi u Republici Srpskoj za veoma bliske odnose sa Srbijom", rekao je Vučić novinarima u Vranju.

 

Vučić je, kako prenosi Srna, naglasio da su takve struje jedina stvar koja ga brine u odnosima Republike Srpske i Srbije, ali da je uvjeren da će rukovodstva Srbije i Srpske imati snage da sve to prevaziđu i grade najbolje moguće odnose, poštujući Dejtonski sporazum i integritet BiH.

 

Komentarišući izjavu Dragičevića za sarajevske medije "šta Vučić ima da traži ovdje i da će u Srbiji dobiti šta treba", Vučić je rekao da je teško da bude ličan i odgovara ljudima koji su izgubili dijete.

 

Vučić je rekao da je u izjavi Dragičevića nije problematično ono što se odnosilo na njega već da zabrinjava rečenica - "šta bi neko iz Srbije ovdje imao da radi".

 

"Možete da me volite ili ne, nema problema, ali mene je zabrinula rečenica - šta neko iz Srbije ovdje (u Banjaluci) imao da radi? Naravno da niko nije čuo ni video ni za kog policajca iz Srbije tamo, a jedino se tamo mogao vidjeti Vuk Jeremić, ali on nije ni policija, niti bilo ko od zvanične Srbije", rekao je Vučić.

 

On je ponovio da nije istina da je policija Srbije bila u Banjaluci, ali da se pokazalo da postoji koordinisani pristup mnogih drugih službi i iz BiH, kao i da postoji snažna struja i u srpskom narodu koja želi udaljavanje od Srbije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još