VIDEO/ PARANOJA ILI OPRAVDANA SUMNJA

Naser Orić iznio šokantne tvrdnje: Vučić traži moju glavu, rekao je 'daj, bre, završite s njim'! Prate me, snimaju dronovima...

Front29.12.18, 09:53h

Naser Orić iznio šokantne tvrdnje: Vučić traži moju glavu, rekao je 'daj, bre, završite s njim'! Prate me, snimaju dronovima...
- Primijetio sam jedno vozilo s beogradskim tablicama i bilo mi je to čudno, jer lokacija na kojoj sam se nalazio nije bila blizu putne komunikacije. Vidio sam i dronove i počeo sam da sumnjam - odakle sad tronovi?! To je bila šuma i neko mora doći namjenski da tu snima - ispričao je Orić

 

 

 

Naser Orić u razgovoru za Face TV tvrdi da ima informacije obavještajnih službi da je Aleksandar Vučić na sastanku sa direktorom BIA-e tražio “da završe s Orićem”. 


- Prate me, snimaju dronovima noću. Sumnjam u Dragomira Andana, bivšeg direktora policije RS-a, on priprema teren - tvrdi Orić.


Za Face TV je ispričao: 


- Primijetio sam jedno vozilo s beogradskim tablicama i bilo mi je to čudno, jer lokacija na kojoj sam se nalazio nije bila blizu putne komunikacije. Vidio sam i dronove i počeo sam da sumnjam - odakle sad tronovi?! To je bila šuma i neko mora doći namjenski da tu snima.


Kako kaže, potom je dobio i pouzdane informacije od prijatelja iz stranih obavještajnih službi.


- On je dobio od jednog našeg zajedničkog prijatelja informaciju gdje je doslovno rekao da je u jednoj od kancelarija u Srbiji Vučić razgovarao sa direktorom BIA-e i rekao: 'Daj, bre, da završimo priču s tim Orićem' - ispričao je Orić.


Cijeli slučaj Naser Orić prijavio je FUP-u, a nije želio otići u SIPA-u jer, kako kaže, čelni ljudi koji su bili zaduženi za istraživanje i dokumentovanje ratnih zločina radili su s BIA-jom i bavili se montiranjem procesa. 


Pogledajte prilog Face TV-a... 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još