Januar nikad kraći uz Diners card

Nove pogodnosti za klijente Diners Cluba BH: Ako imate ovu karticu, novac vam se od sada vraća kroz...

Biznis Klub27.12.18, 12:45h

Nove pogodnosti za klijente Diners Cluba BH: Ako imate ovu karticu, novac vam se od sada vraća kroz...
Za postojeće i buduće korisnike Diners kartice, na ovaj način, praznično ozračje decembra traje i u januaru i osigurava ugodan i bezbrižan početak godine

 

 

 
Korisnici Diners kartice će u toku mjeseca januara, pored redovnih pogodnosti koje sobom nosi korištenje kartice, imati i mogućnost korištenja usluge cashback-a, odnosno povrata novca pri kupovini i plaćanju roba i usluga kod cashback partnera u BiH, u inostranstvu i na internetu.

 

Za postojeće i buduće korisnike Diners kartice, na ovaj način, praznično ozračje decembra traje i u januaru i osigurava ugodan i bezbrižan početak godine. Za sve one koji postanu članovi Diners Cluba u januaru, Diners ih posebno nagrađuje besplatnom karticom za plaćanje na rate.


Uz to, klijentima je u sklopu članstva u Diners Clubu data mogućnost rezervacije smještaja, kupovine ski pass-a, ponuda trgovina za kupovinu skijaške opreme, kako bi period uživanja u zimskom odmoru predstavljao užitak za cijelu porodicu, bez opterećenja kućnog budžeta.


- Diners kartica je zbog pogodnosti odgode plaćanja do 40 dana beskamatno i zbog mogućnosti kupovine na rate od 12, 24 i 36 mjeseci jako popularna među klijentima. Uz to, imamo odlične reakcije i pohvale klijenata koji koriste pogodnosti članstva u Diners klubu kao i vrlo popularne kupovine „D utorkom“, te smo sigurno da će i usluga cashback dodatno zadovoljiti naše klijente - izjavila je Alma Kratovac, direktorica Diners Club BH d.o.o.


„D utorak“, odnosno svaki drugi utorak u mjesecu, je dan tokom kojeg na velikom broju prodajnih mjesta korisnici Diners kartice imaju mogućnost iskoristiti dodatne, specijalne popuste. Rasporedi prodavnica i datuma za „D utorak“ mogu se naći na stranici: https://www.diners.ba/dpogodnosti.html.


Sve dodatne informacije o pogodnostima korištenja Diners kartice moguće je dobiti pozivom call centa putem broja: 033 257 888 ili maila [email protected].

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!