Žalio se na bolove u desnoj ruci i desnoj nozi

Sa banjalučkog UKC-a oglasili se o zdravstvenom stanju Davora Dragičevića

Hronika25.12.18, 16:34h

Sa banjalučkog UKC-a oglasili se o zdravstvenom stanju Davora Dragičevića
Pacijent D.D. (1969) žalio se na bolove u desnoj ruci i desnoj nozi, nakon čega je pregledan, te je upućen na radiološku dijagnostiku

 

 Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 25.12.2018. godine, lišili su slobode Davora Dragičevića iz Banjaluke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

 

“Lišenje slobode usljedilo je nakon što se D.D. nije odazvao u vrijeme kada je u skladu sa zakonom pozvan u službene prostorije radi ispitivanja na okolnosti za koje se sumnjiči”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

 

“Prilikom lišenja slobode policijski službenici su u skladu sa zakonom primijenili sredstva sile. Na zahtjev lica lišenog slobode, ukazana mu je ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, gdje je od strane nadležnih ljekara konstatovano da nema povreda”, saopšteno je iz PU.

 

“Zbog činjenja prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru i Zakona o javnom okupljanju te dokumentovanja krivičnog djela određena lica su dovedena u službene prostorije. Sve mjere i radnje preduzimaju se u koordinaciji i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka”, stoji u saopštenju PU Banjaluka.

 

I iz UKC RS stiglo je saopštenje u kojem se navodi da je dana 25.12.2018. godine u 09:40 h sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar UKC RS u pratnji policijskih službenika PU Banja Luka dovezen pacijent D.D. (1969).

 

"Pacijent D.D. (1969) žalio se na bolove u desnoj ruci i desnoj nozi, nakon čega je pregledan, te je upućen na radiološku dijagnostiku. Rentgen dijagnostika desnog ramena, kompletne desne ruke, desnog kuka i desnog koljena ne pokazuje znakove svježih traumatskih promjena, odnosno rtg nalaz je uredan. Stoga, pacijent nije hospitalizovan u UKC RS", navedeno je u saopštenju UKC RS.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!