Ispred Zemaljskog muzeja u 19 sati

U Sarajevu večeras skup podrške Davoru Dragičeviću

Hronika25.12.18, 15:02h

U Sarajevu večeras skup podrške Davoru Dragičeviću
Privedeno je više osoba među kojima su i roditelji ubijenog Davida, političari Draško Stanivuković, Branislav Borenović, Adam Šukalo, Vojin Mijatović, novinar Vladimir Šušak i nekoliko članova grupe Pravda za Davida

 

Neformalna grupa građana najavila je mirno okupljanje ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 19 sati kako bi iskazali podršku roditeljima ubijenog Davida Dragičevića, Davoru Dragičeviću i Suzani Radanović.

 

Podsjećamo, danas je u Republici Srpskoj i više nego burno. Privedeno je više osoba među kojima su i roditelji ubijenog Davida, političari Draško Stanivuković, Branislav Borenović, Adam Šukalo, Vojin Mijatović, novinar Vladimir Šušak i nekoliko članova grupe Pravda za Davida.

 

Na Trgu Krajine danas je došlo i do naguravanja građana i policije. Jedan policajac je povrijeđen danas u centru Banje Luke, kada su članovi grupe Pravda za Davida pokušali da spriječe privođenje jedne osobe.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!