foto/ nešto nije u redu

Čudna božićna fotografija Donalda i Melanie: Izgledaju kao voštane figure, ali jedan prisni detalj je šokirao sve...

Showbizz20.12.18, 10:10h

Čudna božićna fotografija Donalda i Melanie: Izgledaju kao voštane figure, ali jedan prisni detalj je šokirao sve...
Melania na fotografiji nosi Selin haljinu, koja joj odlično pristaje, a za izgled je od modnih kritičara opet dobila samo pohvale

 

Melania Trump na društvenim mrežama objavila je božićnu čestitku na kojoj pozira sa svojim mužem. Praznična fotografija oduševila je sve fanove Trumpa u Americi, a oni manje subjektivni tvrde da s fotografijom nešto nije uredu.

 

''Vogue'' piše da je majstor photoshopa dugo radio na fotografiji predsjednika i prve dame.

 

Neki tvrde da je narandžasti ten američkog predsjednika odjednom čudom nestao te da on i Melania na slici izgledaju kao voštane figure. Photoshop se pobrinuo i za lice i zube Donalda Trumpa, kao i za njegovu frizuru.

 

melania-i-trump-2


Ipak, najneobičniji detalji na slici su široki osmijeh Donalda Trumpa, koji se rijetko viđa, kao i njegova ruka u ruci njegove supruge, koja je proteklih mjeseci stalno odbijala pružiti mu je.

 

melania-i-donald-trump

 

Melania na fotografiji nosi Selin haljinu, koja joj odlično pristaje, a za izgled je od modnih kritičara opet dobila samo pohvale.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!