Srpski član Predsjedništva BiH pustio 'B' stranu

SDS: Dodik od sebe i svoje stranke pravi pokretnu cirkusku šatru! Ako ne može zastava RS, dobra je i zastava BiH!

Front12.12.18, 16:12h

SDS: Dodik od sebe i svoje stranke pravi pokretnu cirkusku šatru! Ako ne može zastava RS, dobra je i zastava BiH!
Iz SDS napominju Milorada Dodika da on ima apsolutno pravo da od sebe i svoje stranke pravi pokretnu cirkusku šatru, ali da to nikako ne može i ne smije da radi sa zastavom Republike Srpske

 

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pokazao je danas na kojem političkom principu se zasniva njegov „posao“ u Sarajevu: Ako ne može zastava Republike Srpske, dobra je i zastava BiH, saopšteno je iz Srpske demokratske stranke.

 

Srpska demokratska stranka podsjeća da je Dodik prethodnih mjeseci imao samo jednu temu, a to je bila upravo zastava Republike Srpske pod koju je stao u toku predizborne kampanje i bez koje, kako je istakao, neće raditi u Sarajevu.

 

– Dodik je u više navrata kazao da Predsjedništvo neće raditi ukoliko pored zastave BiH ne bude stajala i zastava Republike Srpske. Nakon što je uvidio da njegov politički cirkus u Sarajevu „ne pije vode“, Dodik je pustio „b“ stranu svoje ploče na kojoj se nalazi aktuelni SNSD-ov hit: Ako ne može zastava Srpske, onda izbacite zastavu FBiH koja ne postoji, a mi ćemo raditi pod amblemom BiH – navodi se u saopštenju.

 

U SDS-u smatraju da Milorad Dodik ima apsolutno pravo da od sebe i svoje stranke pravi pokretnu cirkusku šatru, ali da to nikako ne može i ne smije da radi sa zastavom Republike Srpske.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!