NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI

Svaki put kad je išla ocu u posjetu, preživjela je pakao: Djevojčica (14) progovorila o detaljima jezivog zlostavljanja

Hronika05.12.18, 10:35h

Svaki put kad je išla ocu u posjetu, preživjela je pakao: Djevojčica (14) progovorila o detaljima jezivog zlostavljanja
Roditelji Z. D. nisu živjeli zajedno, a djevojčica je odlazila kod oca. Po onome što je ona ispričala, otac ju je u više navrata zlostavljao, govorio da to treba da bude njihova tajna i prijetio da će njene obnažene fotografije pokazati javnosti

 


Zbog sumnje da je u više navrata silovao maloljetnu kćerku, Subotičaninu M. D. (34) Viši sud u Subotici odredio je pritvor do 30 dana zbog uticaja na svjedoke, mogućnosti ponavljanja krivičnog djela i težine krivičnog djela za koje se sumnjiči, pišu Novosti.rs.


M. D. je uhapšen krajem prošle nedjelje pošto je njegova četrnaestogodišnja kćerka Z. D. majci ispričala da ju je otac u više navrata silovao. Majka je slučaj odmah prijavila policiji, koja je odmah krenula u potragu za čovjekom i vrlo brzo ga pronašla i uhapsila.


Roditelji Z. D. nisu živjeli zajedno, a djevojčica je odlazila kod oca. Po onome što je ona ispričala, otac ju je u više navrata zlostavljao, govorio da to treba da bude njihova tajna i prijetio da će njene obnažene fotografije pokazati javnosti. Dijete je o tome ćutalo, ali kako se zlostavljanje nastavilo, nije više mogla da izdrži.


– Posljednja takva situacija koja se desila prije desetak dana, posljednji put kad je bila kod njega, prevršila je mjeru i dijete je sve ispričalo majci – saznaju Novosti od izvora bliskog istrazi.


U toku su istražne radnje i ukoliko se dokažu tvrdnje djeteta, M. D. čeka kazna od najmanje deset godina, bez mogućnosti umanjenja.

 

(Novosti/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad))


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!