Povodom otvaranja zimske sezone na olimpijskoj ljepotici

Ceca Ražnatović nakon koncerta na Jahorini: Publika je bila sjajna, ni minus nam nije mogao ništa!

Showbizz03.12.18, 08:34h

Ceca Ražnatović nakon koncerta na Jahorini: Publika je bila sjajna, ni minus nam nije mogao ništa!
Ja jesam ljetno dijete, ali volim zimu na planini najviše zbog svježeg vazduha. Uživanje u snježnim čarolijama prepuštam svojim sestrićima i djeci, za mene je dovoljno dobro društvo, kamin, čaša vina i lagana muzika, kaže Ceca

 

Ceca Ražnatović održala je u subotu uveče koncert povodom otvaranja zimske sezone na Jahorini.


Nakon spektakla, folk zvijezda je u intervjuu za Kurir pričala o karijeri, ali i o ličnim temama, a za početak je podijelila utiske s planine.

 

- Publika je bila sjajna, tako da se hladnoća nije osjetila. Volim tu neposrednu interakciju koju imam sa svojom publikom. Razmijenili smo toliku količinu ljubavi i pozitivne energije da nam ni minus nije mogao ništa.


Da li ćete imati vremena za skijanje, grudvanje?

 

- Uh, nažalost, neću. Ja jesam ljetno dijete, ali volim zimu na planini najviše zbog svježeg vazduha. Uživanje u snježnim čarolijama prepuštam svojim sestrićima i djeci, za mene je dovoljno dobro društvo, kamin, čaša vina i lagana muzika.

 

Nedavno ste posjetili Izrael, kakve utiske nosite?

 

- Fenomenalne. Oduvijek sam željela da posjetim mjesto gde je Isus rođen, kao i da obiđem njegov grob, i sada mi se želja ostvarila. Obišli smo crkvu koja je sagrađena iznad pećine i impresionirana sam kako to sveto mesto ima jaku energiju. Sve je to preživjelo ratove i osvajače i, na sreću, plemeniti ljudi su uspjeli da ga sačuvaju. Posebnu emociju imala sam na Hristovom grobu. Bilo nas je baš dosta, oko 150 ljudi. Jedna sjajna, zdrava atmosfera, to treba doživjeti.


Kakvi su planovi nakon Jahorine?

 

- U ponedjeljak bodrim naše košarkaše protiv Grčke i vjerujem da ćemo pobijediti jer Srbija ima tako dobre sportiste. Nakon toga putujem u Kankun, gdje imam veliki koncert. Novu godinu dočekujem u krugu porodice, a za reprizu pjevam u Petrovcu.

 

Na vašim koncertima su se dešavale prosidbe. Kako to da vas niko nije zaprosio?

 

- To meni ne može da se desi. Nije se pojavio gospodin koji ima hrabrosti za tako nešto, ali ni ja ne bih pristala. Čini mi se da zato niko i ne pokušava.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još