ISPOVIJEST OVISNICE O SEKSU

U svakom trenutku imala sam pet muškaraca u blizini, ali to mi nije bilo dosta... Satima sam masturbirala

DEPO PLUS01.12.18, 20:09h

U svakom trenutku imala sam pet muškaraca u blizini, ali to mi nije bilo dosta... Satima sam masturbirala
Nevinost je izgubila sa 13 godina i odmah je ostala trudna. Dijete je rodila sa 14, a tri godine kasnije bila je majka već dvoje djece

 

 

Britanka je ispričala za Bussines Insider kako je bila ovisnica o seksu, ali kako kaže, na vrijeme se spasila.


"U svakom trenutku imala sam pet muškaraca koje sam mogla pozvati na seks. Ali to mi nije bilo dosta. Tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osjećala vrijednom", objašnjava Sail.


S 19 godina već je spavala s 40-ak muškaraca, a njen način života vodio ju je u propast. Bila je dva puta na abortusu, imala je i nekoliko ozbiljnih zdravstvenih problema.


"Skoro 13 godina živjela sam u jednom vrlo mračnom svijetu iz kojeg nikako nisam znala kako da izađem", kaže. 


Sail je izgubila nevinost sa 13 godina i odmah je ostala trudna. Dijete je rodila sa 14, a tri godine kasnije bila je majka već dvoje djece.


"Tad sam se osjećala jako usamljena i tražila sam pažnju. Kad nisam imala intimne odnose, osjećala sam se jako usamljeno. Poslije sam imala problema s koncentracijom i na poslu. Često sam spavala s kolegama", otkrila je britanskim medijima.


Kad nije imala partnera u blizini, ostajala bi kod kuće i satima bi masturbirala.


U 30. godine je konačno potražila pomoć i prihvatila - celibat. 


"Ponosna sam na sebe. Program koji sam prošla pomogao mi je da prepoznam znakove i samu sebe spriječim da se ne nađem u paklu", zaključila je sad već bivša ovisnica.

 

(100posto.hr/PEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto: Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!