FOTO/ Svakodnevno ga posjećuje

Djevojka Darka Lazića objavila prvu zajedničku fotografiju iz bolnice, imaju velike planove za budućnost

Showbizz27.11.18, 11:43h

Djevojka Darka Lazića objavila prvu zajedničku fotografiju iz bolnice, imaju velike planove za budućnost
Marina svakodnevno posjećuje Darka u Zemunskoj bolnici, gdje je zbrinut poslije teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije više od mjesec dana, a sudeći po fotografiji, pjevač se osjeća znatno bolje

 

Nakon što se pojavila informacija da će Darko Lazić uskoro ponovo postati otac, djevojka folk pjevača Marina Gagić objavila je na "Instagramu" njihovu prvu zajedničku fotografiju iz bolnice.

 

Njih dvoje su pozirali zagrljeni, a nasmijana Marina, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, je uz fotografiju napisala i kratak komentar: "Moj život".

 

Marina svakodnevno posjećuje Darka u Zemunskoj bolnici, gdje je zbrinut poslije teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije više od mjesec dana, a sudeći po fotografiji, pjevač se osjeća znatno bolje.

 

Mediji spekulišu da njih dvoje poslije Darkovog oporavka planiraju da se presele u inostranstvu, gdje će se Marina, navodno, i poroditi.

 

darko-lazic-marina

 

(Nezavisne.com, DEPO PRTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!