VIDEO/ Ovo će mnoge obradovati

Sjećate li se 'Života na sjeveru'? Popularna serija se vraća na male ekrane!

Mediji22.11.18, 08:12h

Sjećate li se 'Života na sjeveru'? Popularna serija se vraća na male ekrane!
Život na sjeveru jedna je od najkvalitetnijih serija 90-ih koja je dogurala do šest sezona i preko 100 epizoda, a emitirala se od 1990. do 1995. i u tom periodu skupila 39 nominacija za Emmy

 

Predstavnici CBS-a potvrdili su za Variety da se trenutno radi na novim epizodama Života na sjeveru, popularne serije iz 90-ih. 

 

U glavnoj ulozi ponovno će se naći Rob Morrow koji glumi dr. Joela Fleischmana koji se odlučuje vratiti u Cicely na Aljasci kako bi prisustvovao pogrebu starog prijatelja. No ubrzo doznaje da su staru garnituru dobro poznatih čudaka pojačali i neki novi likovi. 

 

Morrow će u seriji glumiti, ali biti i ulozi producenta serija, a u funkciji producenta bit će i John Corbett koji još nije potvrdio povratak svog lika, radijskog voditelja Chrisa Stevensa

 

Podsjetimo, Život na sjeveru jedna je od najkvalitetnijih serija 90-ih koja je dogurala do šest sezona i preko 100 epizoda, a emitirala se od 1990. do 1995. i u tom periodu skupila 39 nominacija za Emmy (dobili su samo sedam). 

 

Vrati li se na male ekrane, bit će to još jedna u nizu povratničkih serija kao što su Murphy Brown, Roseanne, Will & Grace, Twin Peaks i NYPD Blue na kojoj trenutno radi ABC. 

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!