VESELA PORODICA U IŠČEKIVANJU PRINOVE

Stiže promjena u životu Tanje S. Đurović: Popularna voditeljica, nakon dvoje djece, čeka prvu bebu sa Dariom Delibašićem

Nedjeljni magazin19.11.18, 10:50h

Stiže promjena u životu Tanje S. Đurović: Popularna voditeljica, nakon dvoje djece, čeka prvu bebu sa Dariom Delibašićem
Tanja sa svojim dugogodišnjim partnerom Darijom Delibašićem, očekuje bebu. Bit će im ovo prvo zajedničko dijete. Dolasku novog člana porodice neizmjerno se raduju i Tanjin sin Andrej i kćerka Tara


Tanju S. Đurović ovdašnja publika je upoznala kroz brojne TV projekte kojima je dala prepoznatljiv pečat. Nakon nekoliko uspješno realiziranih sezona emisije „Sa Tanjom na ti“, Đurović se u matičnoj kući Nova BH, našla pred novim izazovom – porodičnim magazinom „Vikend kod nas“, koji se emitira subotom i nedjeljom.


Koncept emisije je u odnosu na prethodne koje je radila drugačiji, a budući da emisiju vodi i uređuje, pred njom su i obimnije obaveze. Veseli je, priznaje za magazin Azra, što se uvijek može osloniti na kolege koji joj maksimalno pomažu u pripremi, produciranju i realizaciji emisije. I sama je timski igrač i nerijetko pomaže drugima.  


– Emisija je porodičnog karaktera. S gostima iz javnog života razgovaram o svakodnevnim temama i problemima s kojima se susreće svaka bosanskohercegovačka porodica. Najaktuelniji gosti, zanimljive teme i niz drugih zabavnih sadržaja u današnje dinamično vrijeme okupljaju porodicu uz TV ekran – kaže Tanja na početku razgovora za magazin Azra.


Ovo nije jedina promjena u njenom životu. Tanja sa svojim dugogodišnjim partnerom Darijom Delibašićem, očekuje bebu. Bit će im ovo prvo zajedničko dijete. Dolasku novog člana porodice neizmjerno se raduju i Tanjin sin Andrej i kćerka Tara.

 

tanja-s-durovic-porodica


Vesela porodica pristala je prvi put u ovom sastavu stati pred “Azrin” objektiv i govoriti o najljepšem periodu svog života. Priznaju kako je vijest o dolasku bebe samo učvrstila odnos koji njih četvero već imaju. Tanja trudnoću odlično podnosi, u sebi nosi neku posebnu energiju, i ne krije da jedva čeka svoju bebu uzeti u ruke.


– Ova trudnoća se razlikuje u tome što sam, prije svega, mnogo starija nego u prve dvije trudnoće. S Andrejem i Tarom nisam imala jutarnje, dnevne i noćne mučnine, a s ovom bebom imam. Razlika je u tome što imam njih troje koji su mi najveća podrška i vjetar u leđa kada me savladaju hormoni, što me dižu i pružaju mi pozitivnu energiju i veliku fizičku pomoć. Hvala im na razumijevanju, jer bez Andreja, Tare i naravno Daria ništa ne bih mogla. Budući da sam prešla 35. godinu života, odlučila sam uraditi sve potrebne testove. Povjerenje smo dali Prenatal by Veritasu, gdje sam osim potrebnih testova saznala i spol djeteta. Kazat ću samo da se Andreju ispunila želja – govori veselo buduća mama i otkriva nam kako je Dariju saopćila da će postati roditelji.


– Dugo smo razgovarali o bebi i čekali smo da priroda uradi svoje. Vijest sam mu saopćila u Beogradu, 5. septembra. Nakon što sam sumnjala neko vrijeme, Dario je otišao u apoteku i kupio test.


Kompletnu priču čitajte u aktuelnom broju magazina Azra.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još