Incident ispred pekare

Horor tuča zbog djevojke: Brutalno prebijeni fudbaleri Emir Hamzić i Dženet Halilović, najboljem strijelcu se bore za život

Hronika17.11.18, 15:06h

Horor tuča zbog djevojke: Brutalno prebijeni fudbaleri Emir Hamzić i Dženet Halilović, najboljem strijelcu se bore za život
Nemio događaj nezvanično je potvrđen u Policijskoj upravi Prijepolje odakle i informacija da je nekoliko mladića pretuklo fudbalere i da su neki od njih privedeni. Jedan od dokaza protiv njih su i zapisi sa video kamera koje su snimile ovaj događaj

 

Dvojica fudbalera Polimlja od kojih se jednom ljekari bore za život, brutalno su noćas pretučena ispred jedne pekare u Prijepolju, saznaje Blic.

 

Zbog teških povreda glave Emir Hamzić (28) poslije ukazane ljekarske pomoći na licu mjesta odmah je prevezen u bolnicu u Užice, a odatle u beogradski Klinički centar.

 

Prema nezvaničnim informacijama kojima raspolažu njegovi prijatelji, Emirovo zdravstveno stanje je kritično. Njegov prijatelj i saigrač Dženet Halilović od posljedica tuče zbrinut je u prijepoljskoj bolnici i njegove povrede ljekari su okarakterisali kao lake.

 

Fudbalere Polimlja, priča se u Prijepolju, napala su i pretukla trojica mladića Nikola S. (23), B. S. (17) i Dženis H. (18), čemu je prethodilo nepristojno dobacivanje djevojci koja se nalazila u njihovom društvu.

 

Nemio događaj nezvanično je potvrđen u Policijskoj upravi Prijepolje odakle i informacija da je nekoliko mladića pretuklo fudbalere i da su neki od njih privedeni. Jedan od dokaza protiv njih su i zapisi sa video kamera koje su snimile ovaj događaj.

 

Teško povređeni Emir Hamzić je ove sezone najbolji strijelac Polimlja, kluba koji se takmiči u Zapadnomoravskoj zoni.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!