Manekenka će biti sahranjena na Zemunskom groblju

'Anđele naš...': Roditelji i sestra dali čitulju Mariji Ćurčić, bivši momak se oglasio crtežom i porukom

Hronika14.11.18, 12:00h

'Anđele naš...': Roditelji i sestra dali čitulju Mariji Ćurčić, bivši momak se oglasio crtežom i porukom
Marija je ostavila majku An Mari (novinarku i voditeljku) i oca Đorđa (gitaristu poznatog benda Del Arno), kao i sestru. Porodica se sada oglasila čituljom

 

Marija Ćurčić (25), voditeljka, manekenka i jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, izvršila je samoubistvo u nedjelju, 11. novembra, oko 23 časa, u stanu koji je iznajmljivala u Beogradu.

 

Brojni prijatelji i poznanici oglasili su se na društvenim mrežama povodom tragedije koja ih je sve šokirala, jer je Marija važila za pozitivnu i nasmijanu osobu koja se, kako su roditelji rekli policiji, nije žalila niti pokazivala da ima bilo kakav ozbiljan problem, naročito ne tih razmjera.

 

Marija je ostavila majku An Mari (novinarku i voditeljku) i oca Đorđa (gitaristu poznatog benda Del Arno), kao i sestru. Porodica se sada oglasila čituljom.


- Sahrana će se obaviti na Zemunskom groblju u četvrtak, 15.11.2018. u 13 časova sa početkom opela u 12.30. Makice, anđele naš, obasjaj nam ovu noć. Tatko, mami i Coka - stoji u čitulji.

 

marija-curcic

 

Podsjetimo, noć nakon što je Marija sebi oduzela život oglasio se i njen bivši dečko.

 

On je objavio crtež, nacrtan na koverti, koji oslikava muškarca i ženu koji spavaju, a poruka koja je napisana glasi:

 

- Možda se sretnemo ponovo... Uskoro - napisao je Aleksandar.

 

marija-curcic-momak-crtez

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!