nakon smrti manekenke marije ćurčić

Svi su i dalje u šoku: Dva dana se nikome nije javljala na telefon, otputovala u Rumuniju...

Hronika13.11.18, 11:00h

Svi su i dalje u šoku: Dva dana se nikome nije javljala na telefon, otputovala u Rumuniju...
Tijelo mlade manekenke prekjuče ujutro pronašli su njeni roditelji u stanu na Savskom vencu

 

Beživotno tijelo manekenke i fotomodela Marije Ćurčić (25), koja je izvršila samoubistvo u svom stanu na Savskom vencu u Beogradu, pronašli su njeni roditelji nakon što dva dana nisu uspijevali da stupe u kontakt sa njom.

 

Tijelo mlade manekenke prekjuče ujutro pronašli su njeni roditelji u stanu na Savskom vencu. Marija je već godinama živjela sama na ovoj adresi kao podstanar, a na taj korak odlučila se kada je njena karijera modela uzela maha.

 

Kako saznaje Blic, Marija je par dana prije tragedije, koju niko nije mogao ni da nasluti, otputovala u Rumuniju gdje je radila kao model. Njeni roditelji otkako se vratila nisu uspjeli da stupe u kontakt sa njom, nije se javljala na mobilni telefon, niti odgovarala gazdarici stana.

 

marija-curcic


Kako je za "Blic" ispričao jedan od komšija, roditelji su posumnjali da nešto nije u redu, pa su došli na vrata njenog stana. Međutim, kako im nije otvarala, pozvali su policiju i oni su razvalili vrata.


Kako saznaje ovaj portal, Marija, koja je živjela na posljednjem petom spratu u stanu-galeriji, iz još uvijek neutvrđenih razloga oduzela je sebi život.

 

Nesretna djevojka nije ostavila oproštajno pismo.

 

Bila je mirna i pristojna

 

Kako dodaje njen komšija, Marija je bila mirna i pristojna djevojka. U stan joj je dolazilo društvo, ali nikada nije bila bučna niti pravila probleme.

 

Kako piše Blic, njeni roditelji su u šoku jer kažu da nije bilo nikakvih znakova i razloga da bi digla ruku na sebe. Isto su ispričali i brojni manekenkini prijatelji koji ne znaju nijedan razlog zašto bi se ubila.

 

Više možete saznati ovdje

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!