Nakon prijave građana

Muškarac sam došao na razgovor u zeničku policiju: Nisam pedofil, samo sam urinirao!

Hronika13.11.18, 10:24h

Muškarac sam došao na razgovor u zeničku policiju: Nisam pedofil, samo sam urinirao!
Djevojčica tvrdi da je on još ljetos bio svega dva metra od nje kada se na Kamberovića polju nalazila s prijateljicom

 

Zenička policija obavila je razgovor sa 38-godišnjim Sarajlijom A. B., kojeg su građani prijavili da na Kamberovića polju u Zenici, svega nekoliko metara od najvećeg dječijeg igrališta u gradu čelika, još od ljeta, usred dana, gleda djecu i samozadovoljava se, saznaje Dnevni avaz.

 

Kako se saznaje u zeničkoj policiji, A. B. je tokom saslušanja tvrdio da nema nikakve veze s prijavljenim slučajevima. Osumnjičeni je rekao da je samo urinirao te da se nije samozadovoljavao gledajući u djecu.

 

S druge strane, samozadovoljavanju su svjedočili brojni prolaznici i majke djece. O njegovim seksualnim radnjama svjedočila je i 12-godišnjakinja, koja je to objavila na Facebooku. Djevojčica tvrdi da je on još ljetos bio svega dva metra od nje kada se na Kamberovića polju nalazila s prijateljicom. Kada se okrenula, ugledala ga je kako masturbira tik iza njih, sa svučenim hlačama do koljena, nakon čega su odmah pobjegle.

 

(DEPO PORTAL. BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!