Počinila samoubistvo u Beogradu

Manekenka Marija Ćurčić kćerka je novinarke 'Al Jazeere' Ane Marije Alves-Ćurčić

Hronika12.11.18, 11:47h

Manekenka Marija Ćurčić kćerka je novinarke 'Al Jazeere' Ane Marije Alves-Ćurčić
Marija je bila jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, zaštitno lice mnogih brendova, manekenka i voditeljica

 

Marija Ćurčić (25), koja je pronađena obješena u stanu u Beogradu, kćerka je poznatog srbijanskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda ''Del Arno'', te novinarke Ane Marije Alves-Ćurčić.

 

Marijina majka radila je kao novinarka u Studiju B te na "Al Jazeeri". Marijin otac svira gitaru u bendu "Del Arno" i jedan je od najpoznatijih srbijanskih gitarista, piše Pulsonline.rs.

 

Prije nego što je postao član "Del Arna", Đorđe je 1979. godine sam svirao u bendu "Buvlja pijaca", koji se tako zvao i prije Čorbinog albuma "Buvlja pijaca". 

 

Zbog služenja JNA napravio je pauzu, a onda je svirao u grupi "Kojoti", potom u sastavu "Bel Tempo", nakon toga pet godina u "Roland bende". 


Marijin djed je, kako je nedavno navela, bio ambasador.


- Djed je bio ambasador, upoznao je moju baku, tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija, rekavši da joj je u djetinjstvu bilo mnogo teško jer je bila drugačija od druge djece.

 

Podsjetimo, Marija se objesila u nedjelju, 11. novembra, oko 23 sata u stanu u ulici Aleksandra Kostića.

 

marija-curcic

 

Lijepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR. 
 

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.
 

Rođena je u Beogradu, a s majčine strane vuče porijeklo iz Konga.
 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!