BH. LJEPOTICA U NOVOM IZAZOVU

Novi poslovni poduhvat Amre Silajdžić Džeko: Uzbuđena sam, nervozna i imam veliku tremu, ali mislim da će ovo biti super...

ŽENA iN11.11.18, 11:34h

Novi poslovni poduhvat Amre Silajdžić Džeko: Uzbuđena sam, nervozna i imam veliku tremu, ali mislim da će ovo biti super...
Riječ je o prvoj online platformu na području Regiona, koja će biti namijenjena za prodaju isključivo ručno rađenih i kvalitetnih proizvoda, suvenira, originalnih radova i umjetnina sa sjedištem u zemljama Regiona

 

Lijepa poput najljepše žene, lijepa poput najljepše pjesme, lijepa poput ručno rađene narukvice, namještaja, garderobe ili nakita, lijepa kao OREA, lijepa kao prva regionalna online platforma za prodaju isključivo ručno rađenih, kvalitetnih proizvoda, suvenira, originalnih radova i umjetnina – riječi su kojima su poznata bh. manekenka Amra Silajdžić Džeko i njen tim predstavili svoj novi projekat, tačnije online platformu „Orea“ koja je pokrenuta danas.


Naime, riječ je o prvoj online platformu na području Regiona, koja će biti namijenjena za prodaju isključivo ručno rađenih i kvalitetnih proizvoda, suvenira, originalnih radova i umjetnina sa sjedištem u zemljama Regiona, piše magazin Azra


Amrin tim, koji uz nju čine Ajla Fijuljanin, Kerim Kalamujić, Senita Slipac i Ajna Ključanin je prepoznao zahtjev tržišta i rastući broj kreativnih ljudi i malih manufaktura u cijeloj Regiji i napravio pametnu projektnu arhitekturu koja, u svojoj osnovi, pravi svojevrsnu online komunu kreativaca, hobista, proizvođača, umjetnika, kreatora;  svih onih koji su već pokrenuli ili tek pokreću male i velike poslove i proizvodnje, a namijenjena je proizvođačima i kupcima.


–  Uzbuđena sam, nervozna i presretna što smo napokon dočekali taj dan. Puno smo emocija i ljubavi uložili u sve ovo i „Orea“ je naša beba. Ponosna sam i sretna što smo na prvoj stepenici stvaranje jedne velike i divne zajednice koja će podrazumijevati bolju komunikaciju između naših divnih kreatora i kupaca. Iako je prisutna i velika trema jer je tek sada pravi posao pred nama i treba da se dokažemo, mislim da će sve ovo biti super. Prvi je korak da ovo fino krene i da se uspostavi neka fina i normalna dinamika, te da krenu prve narudžbe – kaže Amra za magazin “Azra”. 


Naime, na Orea platformi možete naći više od 250 unikatnih proizvoda iz 58 trgovina, a u narednom periodu planiraju da se i dalje šire.


– U narednom periodu ćemo nastojati da platformu omasovimo što više i da napravimo zajednicu kreativaca koji će prodavati ali i influencera koji će nas podržati u priči jer nam je marketinška strana jako bitna. Imamo napravljen plan kako ćemo dalje ići s razvojem platforme sa strane marketinga, a razvijaćemo i dodatne alate – rekla je Senita za Azru.


Više detalja o tome kako funkcioniše "Orea" saznajte ovdje.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)  

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!