potresna ispovijest nakon nemilog događaja

Lejla Ismailovski prvi put u javnosti s otetim sinčićem: Najteže mi je palo kada sam ugledala Merhunisinog oca i majku...

Hronika07.11.18, 12:37h

Lejla Ismailovski prvi put u javnosti s otetim sinčićem: Najteže mi je palo kada sam ugledala Merhunisinog oca i majku...
Njena fotografija ispred zgrade Suda, koja je objavljena u medijima i suđenje koje je održano iza zatvorenih vrata, ponovo su probudili nesigurnost i strepnju kod ovih mladih roditelja

 

U dom supružnika Lejle i Kenana Ismailovskog, čijeg je sinčića ljetos otela Merhunisa Dedić, ponovo se uvukao strah- piše Avaz.

 

Njena fotografija ispred zgrade Suda, koja je objavljena u medijima i suđenje koje je održano iza zatvorenih vrata, ponovo su probudili nesigurnost i strepnju kod ovih mladih roditelja.

 

Ukoliko Merhunisa ne bude adekvatno kažnjena, tužit ćemo Kliniku Jezero, jer je nedopustivo da sva odgovornost padne na otmičarku, bili su odlučni Ismailovski. 

 

Različite emocije

 

Majka Lejla je prvi put u javnosti sa svojom bebom. Sjećanje na jezivi događaj od jula kada je Merhunisa odnijela dječačića iz stana u Hadžićima probudilo je različite emocije kod Lejle. Od smijeha što danas grli i ljubi svog sinčića živog i zdravog do suza kada se sjeti momenta da su Merhunisini roditelji došli da joj se izvinjavaju.

 

- Merhunisu ne poznajem, ali znam da dolazi iz fine i čestite porodice. Najteže mi je palo kada sam ugledala njenog oca i majku na vratima stana. Majka joj je bila šokirana. Bilo je bolno gledati te ljude - priča nam plačući Lejla.


 
Od dana otmice bebe njen život više nije isti. Nerado priznaje da svaki dan nosi novi strah, a navečer kada legne, prate je noćne more.

 

- U prvi mah nisam bila ni svjesna šta mi se dogodilo. Bilo je to odmah nakon poroda. Sada se bojim. U mom životu više ništa nije isto. Trudim se živjeti normalno, ali, nažalost, sve se promijenilo od tog dana. Imala sam ružne snove. Uznemirim se svaki put kad pomislim na to što smo proživjeli. Sjećanja bude stare strahove - govori nam Lejla držeći čvrsto svog sinčića.

 

Ostatak ispovijesti čitajte ovdje

 

(Foto i tekst: Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!