Velika akcija SIPA-e, MUP-a RS i MUP-a KS

U Rogatici pronađena ukradena vozila, ali i Range Rover koji je primijećen u Sarajevu na dan ubistva policajaca

Hronika06.11.18, 07:57h

U Rogatici pronađena ukradena vozila, ali i Range Rover koji je primijećen u Sarajevu  na dan ubistva policajaca
Kako nezvanično saznaje N1, prilikom pretrage na Sokocu uočeno je i crno vozilo Range Rover. Isto vozilo s istim ukradenim tablicama primijećeno je u Sarajevu na dan ubistva dva pripadnika MUP-a KS koncem prošle sedmice

 

Nekoliko ukradenih vozila pronađeno je juče na području Sokoca, a tri osobe uhapšene su u akciji Državne agencije za istrage i zaštitu i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

 

U akciji su, osim pripadnika SIPA-e i MUP-a RS, učestvovali i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Kako nezvanično saznaje N1, prilikom pretrage na Sokocu uočeno je i crno vozilo Range Rover. Isto vozilo s istim ukradenim tablicama primijećeno je u Sarajevu na dan ubistva dva pripadnika MUP-a KS koncem prošle sedmice.

 

Vozilo je, potom, presretnuto i i tom prilikom uhapšene su tri osobe na području Rogatice. Jedna od osoba iz vozila je i jedan od optuženih u akciji ''Volan''.

 

OVDJE pogledajte šta su pripadnici policije pronašli tokom današnje akcije.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!