Tehnika je važna

Šest najboljih seks poza za one s penisom manjim od prosjeka

DEPO PLUS05.11.18, 20:04h

Šest najboljih seks poza za one s penisom manjim od prosjeka
Cijeli svoj radni vijek seksualnog terapeuta nikad nisam čula ženu da kaže kako 'želi muškarca s većim penisom', žene govore kako žele muškarca koji je dobar u krevetu, kaže dr. Richmond

 

Prema istraživanju iz 2015., prosječna veličina penisa je 13.1 cm. Ako vam je penis manji od toga, spadate u one 'ispod prosjeka'. No to vas ne treba brinuti jer za većinu žena to stvarno nije presudno, gotovo sve dosadašnje studije pokazuju da veličina penisa damama nije previše važna. No jasno je da se možda osjećate nesigurno ako ste po tome ispod prosjeka.

 

Psihologinja, seks terapeutkinja i licencirani terapeut za bračne i obiteljske probleme, prof. dr. Holly Richmond, kaže da mnogo muškaraca radi grešku jer se u krevetu uspoređuju s porno zvijezdama - 'atletskim Olimpijcima seksa'.

 

- Cijeli svoj radni vijek seksualnog terapeuta nikad nisam čula ženu da kaže kako 'želi muškarca s većim penisom'. Žene govore kako žele muškarca koji je dobar u krevetu. To znači da traže muškarca koji je komunikativan, koji se u krevetu ne žuri, i koji ima sluha i razumijevanja za njene potrebe - zaključuje dr. Richmond i dodaje:

 

- Ako znate kako stvari funkcioniraju, manji penis možete pretvoriti u svoju prednost. Čula sam čak da su muškarci s manjim penisom često bolji u krevetu jer se zbog toga više trude.

 

A ako spadate pod one 'manje obdarene', evo šest poza u kojima i vi i partnerica možete maksimalno uživati.

 

Pseća poza

 

Ako imate mali penis, opće pravilo koje biste trebali slijediti je prakticiranje seksa u svim pozama koje omogućuju što dublju penetraciju - tako da možete iskoristiti cijelu dužinu penisa, kaže dr. Richmond.

 

Zato je 'doggy style' za vas odlična opcija, poza nije komplicirana, a pruža vam se i izvrstan pogled. Osim toga, možete penisom i 'kružiti' po vagini, što će partnerici pružiti dodatnu klitorisnu stimulaciju. A povrh svega, vi kontrolirate brzinu i snagu pokreta koji vam omogućuju maksimalnu penetraciju i užitak.

 

Povišena 'obrnuta kaubojka'

 

Za maksimalnu penetraciju pod kukove postavite jastuk, savjetuje Richmond. Legnete na krevet ili na pod, a partnerica sjedne na vas okrenuta vam leđima.

 

Zašto je ova poza dobra? Jer zbog dodatne povišenosti vaših kukova ona osjeća dublju penetraciju, objasnila je prof. dr. Richmond.

 

Razdvojeni bambus

 

Ova je poza odlična jer vam omogućava da noge partnerice upotrijebite kao svojevrsnu polugu. Neka ona legne na pod s jednom nogom uspravljenom. Kleknite između njenih nogu, a jednu njenu nogu prislonite na svoje rame.

 

Dok ulazite u nju držite se za njenu nogu i koristite ju kao polugu, za guranje i povlačenje kako idete unutra i van, savjetuje dr. Richmond.

 

Kaubojka sa strane

 

Sjednite na jednu stranu kauča, a neka vaša partnerica sjedne na vas, ali s nogama na lijevo ili na desno radije nego ravno. Tako će se njeni kukovi spustiti nešto više nego u drugim pozama, što će vama omogućiti ekstra penetraciju kakvu tražite.

 

Možete rukama podizati njene kukove gore dolje ili se, ako sjedite dovoljno nisko, ona može stopalima odupirati od poda za bolji doživljaj.

 

Piledriver

 

Neka ona legne na krevetu na trbuh, držeći stopala čvrsto spojena i s rukama naprijed. Lezite joj na leđa i penetrirajte od iza. Budući da su joj kukovi u ovoj pozi više zatvoreni nego otvoreni, njena će vagina proizvoditi veće trenje, a što više skupi noge stvarat će veće šanse za užitak za oboje, kaže seks terapeutkinja dr. Richmond.

 

Slike kako svaka poza treba da izgleda možete pogledati OVDJE.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLINM MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!