Novi rat na estradi

Buba Corelli o Karleuši: 'Ona može biti samo zaštitno lice za pelene za odrasle!' Uslijedio brutalan odgovor...

Showbizz05.11.18, 12:02h

Buba Corelli o Karleuši: 'Ona može biti samo zaštitno lice za pelene za odrasle!' Uslijedio brutalan odgovor...
Na balkanskoj estradi je planuo novi rat, sudeći po prozivkama koje je bh. reper Buba Corelli uputio Jeleni Karleuši

 

 

Bh. reper Buba Corelli na društvenoj mreži Instagram prozvao je Jelenu Karleušu, navodeći da nikada neće moći da snimi pjesmu sa njim i njegovim kolegom Jalom Bratom.

 

- Jelena Karleuša nikad neće snimiti pjesmu s nama zato što je previše stara. Ona može da bude samo zaštitno lice za pelene za odrasle. Mi smo za nju jednostavno previše mladi i previše uspješni. Treba da ideš na utakmice da gledaš muža kako igra, to je jedino što treba da radiš jer to ti je najunosnije i to ti najviše doprinosi. Ostavi mikrofon, to ti ne treba - rekao je Buba, a zatim nastavio:


- Ako je toliko savršena i bez kompleksa, kao što kaže, zašto je blokirala i Jalu i mene? I najavljujem da je ovo prvi i posljednji put da ću se oglasiti na temu Jelene Karleuše - završio je reper, navodeći da je Karleuša na Instagramu blokirala i njega i Jalu, prenosi Blic.rs

 

Na Jelenin odgovor nije trebalo dugo čekati. Ona je na Tviteru objavila dio pjesme koju su Buba i Jala napisali za nju prije dvije godine, ali koja nikada nije snimljena.

 

- Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, SORRY - napisala je ona uz objavu. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još