na gradskom groblju bare

Klanjana dženaza Fahriji Karkinu: Mnogobrojni poštovaoci ga ispratili na vječni počinak

Hronika03.11.18, 16:22h

Klanjana dženaza Fahriji Karkinu: Mnogobrojni poštovaoci ga ispratili na vječni počinak
Ukop je obavljen na gradskom groblju Bare, gdje su članovi porodice, mnogobrojne kolege i prijatelji velikana bh. advokature klanjali dženazu

 

Prvaku advokature u Bosni i Hercegovini Fahriji Karkinu koji je preminuo u Sarajevu u četvrtak, 1. novembra u 71. godini danas je poslije podne-namaza u Gazi Husrev-begovoj džamiji klanjana dženaza.


​Harem džamije bio je ispunjen mnogobrojnim poštovaocima i prijateljima advokata Karkina koji su došli odati počast i na vječni počinak ispratiti doajena bh. pravosuđa - piše Oslobodjenje


Ukop je obavljen na gradskom groblju Bare, gdje su članovi porodice, mnogobrojne kolege i prijatelji velikana bh. advokature klanjali dženazu.


Ranije jutros održana je komemoracija u najvećoj sudnici Kantonalnog suda u Sarajevu koja je bila premala da primi sve koji su došli ispratiti Fahriju Karkina.

 

Više fotografija pogledajte ovdje

 

(Foto: Oslobođenje, Damir Ćumurović/ DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!