iza pjevačice još jedan ljubavni brodolom

Nina Badrić skinula prsten: Zašto je pukla ljubav s livanjskim biznismenom Tinom Bralom?

Showbizz30.10.18, 13:17h

Nina Badrić skinula prsten: Zašto je pukla ljubav s livanjskim biznismenom Tinom Bralom?
Ekskluzivno za magazin Gloria Nina otkriva da je skinula prsten od bijelog zlata s povećim dijamantom, što joj ga je Bralo darovao na romantičnom putovanju na Maldive

 

Na ruci zagrebačke pjevačice više ne blista dijamantni prsten, koji joj je darovao biznismen Tino Bralo, no ona je vedra i nasmijana - kao da iza nje nije još jedan ljubavni brodolom.

 

Već krajem ljeta izgledalo je kao da su u ljubavnom životu Nine Badrić (45) nastupile izvjesne promjene. Naime, sve se češće u javnosti pojavljivala sama, na gaže bi stizala bez pratnje zaručnika, a i s lakoćom je prihvatila angažman u žiriju glazbenog TV showa Zvijezde, koji se tjednima snimao u Beogradu.

 

U pauzama snimanja vraćala bi se na nekoliko dana u Zagreb, ali ne u stan Tina Brale (51), s kojim je posljednjih godinu dana bila u ozbiljnoj vezi, već u svoj.

 

Kao što su tiho, daleko od kamera, živjeli svoj ljubavni život, biznismen rodom iz Livna i jedna od naših najpopularnijih pjevačica u tišini su se i razišli.

 

Ekskluzivno za magazin Gloria Nina otkriva da je skinula prsten od bijelog zlata s povećim dijamantom, što joj ga je Bralo darovao na romantičnom putovanju na Maldive.

 

(Gloria.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!