VIDEO/ PROGOVORILA JOŠ JEDNA ŽRTVA

Užas u tramvaju: Manijak spopao tinejdžerku (15), putnici sve nijemo gledali, dok se ona borila za dah...

Hronika26.10.18, 15:54h

Užas u tramvaju: Manijak spopao tinejdžerku (15), putnici sve nijemo gledali, dok se ona borila za dah...
Priljubio se uz djevojčicu i dodirivao je po grudima i tojelu, dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo...

 

 

Beogradska policija uhapsila je I. M. (37), manijaka koji je spopadao tinejdžerku (15) u tramvaju u Beogradu dok su ostali putnici nijemo gledali.


Osumnjičeni za polno uznemiravanje u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo, nakon čega će biti donijeta odluka o daljem postupanju, kažu za Tanjug u tom tužilaštvu.


Manijak je uhapšen nakon što se na društvenim mrežama juče pojavio užasan snimak na kom se jasno vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli. Kako uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji, piše Blic.


Priljubio se uz djevojčicu i dodirivao je po grudima i tojelu, dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo...


Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sjedi nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu djevojčici, pa čak ni da obavijeste vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo.

 

manijak-tramvaj-beograd


Nakon što je "Blic" objavio jeziv snimak, policija je rekla da je dobila prijavu o ovom napadu u tramvaju i da je započela potragu. 


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je u emisiji na TV Prva da je manijak identifikovan kao I. M. sa prebivalištem na beogradskoj opštini Palilula i da je uhapšen!


- On se sumnjiči za ovu užasnu stvar, svi smo bili pogođeni i potreseni onim što smo vidjeli na tom snimku i kao roditelj mogu da kažem da ne postoji mogućnost da to mirno posmatrate i da ne osetite ogroman bijes i ljutnju zato što se tako nešto dogodilo - rekao je Stefanović.


On je dodao da je policija brzo reagovala.


- Nadam se da ćemo moći brzo i od sudskih organa da dobijemo pravdu i da to neće biti jedan od onih slučajeva koji će proći lagano, već da će ozbiljno pokazati da nije dozvoljeno da neko maltertira djecu - rekao je on.

 

Video možete pogledati OVDJE.


"PREPOZNALA SAM GA ČIM SAM VIDELA SNIMAK": Javila se još jedna žrtva manijaka iz tramvaja

 

Nakon što je na društvenim mrežama objavljen uznemirujuć snimak na kom se jasno vidi kako muškarac srednjih godina nasrće na tinejdžerku u tramvaju, pribija se uz nju, nabija je uz staklo i dodiruje je po grudima i tijelu, redakciji "Blica" se javila još jedna njegova žrtva.


- Prepoznala sam ga čim sam vidjela snimak. Bio je isto obučen i nosio je kesu u ruci - rekla je ona.


Kako kaže, vozila se autobusom na liniji 73 kada ju je manijak spopao.


- To je bilo 23. oktobra oko 14 sati. Sjedila sam na uzdignutom sedištu kada sam primijetila da me muškarac koji je stajao pored dodiruje po butini. U prvi mah sam pomislila da je bilo slučajno, međutim on je nastavio - priča i dalje uznemirena studentkinja iz Beograda.


Kada je uvidjela prljave namjere napasnika, nesretna djevojka je ustala i otišla na sredinu autobusa gdje je bila veća gužva. Međutim, kako kaže, manijak je krenuo za njom.


- Stajala sam u krugu nasred autobusa i vidjela da mi prilazi. Uhvatio se za šipku pored koje sam stajala tako da mi onemogući prolaz. Bilo je jezivo, pribijao se uz mene, dahtao mi je za vrat i šaputao nešto. Tada sam viknula: "Bolesnik!" i odgurnula ga torbom, međutim niko od putnika nije reagovao - priča ova mlada djevojka.


Ona je potom pokušala da pobjegne do posljednjih vrata kako bi se sklonila od njega, međutim manijak je ponovo krenuo za njom.


Ona je ispričala da je poslala govornu poruku najbližim drugaricama, ali roditeljima nije ništa pominjala jer nije željela da ih uznemiri.


- Moji su jako osjetljivi na mene i nisam željela da ih sekiram. Nisam prijavila ni policiji jer sam mislila da niko neće reagovati, niti ga uhapsiti, ali kada sam juče na društvenim mrežama vidjela njegovu fotografiju, sledila sam se. Odmah sam ga prepoznala po dukserici i soku koji nosi u kesi. Neću zaboraviti tu facu dok sam živa - kaže ona, dodajući da moli i apeluje na sve građane da ukoliko vide da se nešto sumnjivo događa u njihovoj okolini, istog momenta odreaguju.

 

(Blic/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!