Na današnjem sastanku

Nikšić i Radončić dogovorili koordiniran nastup u formiranju vlasti bez SDA

Front25.10.18, 16:57h

Nikšić i Radončić dogovorili koordiniran nastup u formiranju vlasti bez SDA
Predsjednici SBB-a i SDP-a potvrdili su i opredijeljenost ovih stranaka za dalji napredak BiH na putu integracija u EU i NATO, kao i nastavak aktivnosti u cilju stabilizacije prilika u BiH te zaustavljanju negativnih tendencija

 

U prostorijama Saveza za bolju budućnost u Sarajevu danas je održan sastanak predsjednika Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića i Socijaldemokratske partije Nermina Nikšića.

 

Kako doznaju Vijesti, na sastanku koji je trajao preko sat i po, Radončić i Nikšić su čvrsto dogovorili kordiniran nastup na daljoj implementaciji izbornih rezultata i formiranju vlasti na svim nivoima bez SDA. 

 

Predsjednici SBB-a i SDP-a potvrdili su i opredijeljenost ovih stranaka za dalji napredak BiH na putu integracija u EU i NATO, kao i nastavak aktivnosti u cilju stabilizacije prilika u BiH te zaustavljanju negativnih tendencija.

 

Kako je potvrđeno iz SBB-a, na sastanku u Sarajevu, lideri ovih stranaka su čvrsto dogovorili koordiniran nastup na daljnjoj implementaciji izbornih rezultata i formiranju vlasti na svim nivoima bez SDA.

 

Podsjećamo, početkom sedmice u Sarajevu su se sastali Elmedin Konaković (Narod i pravda), Ibrahim Hadžibajrić (Nezavisna bh. lista) i Radončić gdje je dogovorena ''programska koalicija'' u kojoj ''prioritet neće biti fotelje i funkcije''.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 


 Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!