Vojvotkinja od Sussexa potvrdila šuškanja

Meghan Markle je trudna, na proljeće stiže kraljevska beba!

Lifestyle15.10.18, 11:50h

Meghan Markle je trudna, na proljeće stiže kraljevska beba!
Dijete Meghan i Harryja će biti sedmo u redu za prijestolje

 


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) je stigla u Australiju i prvi dan kraljevske turneje javnosti otkrila lijepe vijesti da očekuje bebu. Potom je s dvora došla službena obavijest da je vojvotkinja trudna i da kraljevska beba stiže na proljeće.

 

- Hvala na podršci koju smo primili od ljudi širom svijeta, još od vjenčanja u maju, i sretni smo što možemo podijeliti ovako lijepe vijesti - rekli su iz palače Kensington. Dijete Meghan i Harryja će biti sedmo u redu za prijestolje.

 

Šuškanja o Meghaninoj trudnoći su počela još na vjenčanju princeze Eugenie na kojem je vojvotkinja nosila široki kaput.

 

Tokom turneje po Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu, koja će trajati 16 dana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imat će čak 76 događanja na kojima se moraju pojaviti, zbog čega se Meghan Markle posebno priprema.

 

Meghan se danas pojavila iznimno raspoložena, smješkala se okupljenima, a trbuščić je skrivala s dvije ljubičaste fasckile.

 

Zanimljivo je da su princ Harry (34) i njegova supruga Meghan do Australije putovali komercijalnim letom. Sletjeli su danas u Sydney bez ikakve službene dobrodošlice i crvenih tepiha.

 

I let natrag će biti komercijalni, no do primjerice Fidžija i Tonge letjet će čarterom, dok će do Novog Zelanda stići u avionu njihovih zračnih snaga.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!