SAMO BIH NIKOM NE TREBA

Redovi prije svitanja, pomama u komšiluku: Moćni LIDL otvario 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije...

Biznis Klub11.10.18, 10:49h

Redovi prije svitanja, pomama u komšiluku: Moćni LIDL otvario 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije...
Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu

 


Vijest dana jutros u Srbiji je otvaranje 16 Lidl prodavnica, a građani u redovima čekaju ispred u svim gradovima gdje je nemački lanac otvorio radnje sa velikim sniženjima. Cijene su uslovile i "grabež" za robom, pa se tako jedna Beograđanka pohvalila daje kupila najmanje 30 pilića, a jedan Novosađanin je na otvaranju kupio čak 500 kilograma šećera.

 

Lidl prodavnice se otvaraju na 16 lokacija u Srbiji, od toga je pet u Beogradu, a prodajna mesta su još i Bor, Zrenjanin, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Sombor, Subotica, Užice i Šabac. U narednom periodu, kako najavljuju iz ove kompanije, u planu je otvaranje još Lidl prodavnica širom zemlje.

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu.


Potrošačima će na raspolaganju biti 1.500 brendova od čega čak 350 iz domaće proizvodnje. Samo u domenu voća i povrća uspostavljena je saradnja sa više od 25 dobavljača iz Srbije.


Prvi među velikim zvaničnicima koji je stigao i obišao Lidl prodavnicu u ulici Vojislava Ilića u Beogradu je gradonačelnik Zoran Radojičić. Ovu Lidl prodavnicu svečano je otvorio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Foto i video detalje sa otvaranja LIDL-a u komšiluku pogledajte OVDJE.

 

Nažalost, nakon brojnih nagađanja da bi njemački trgovački gigant mogao stići i u Bosnu i Hercegovinu, od toga i dalje nema ništa.

 

(Blic/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još