I ŠIRI I JAČI DO LOKALNIH IZBORA

Konaković zadovoljno trlja ruke: Samo šest mjeseci postojimo, a već smo druga stranka u Kantonu Sarajevo! I zato ćemo...

Front09.10.18, 14:00h

Konaković zadovoljno trlja ruke: Samo šest mjeseci postojimo, a već smo druga stranka u Kantonu Sarajevo! I zato ćemo...
Elmedin Konaković svoje dojmove podijelio je i na svom Facebook profilu, najavivši da će se "boriti za svaki pedalj ove zemlje", ali i da će do lokalnih izbora ova stranka znatno ojačati:

 

Bivši premijer Vlade Kantona Sarajevo ne krije zadovoljstvo nakon odličnog rezultata koji je "Narod i pravda" postigao na nedjeljnim izborima, posebno u Kantonu Sarajevo gdje se nakon samo pola godine od formiranja svrstala među vodeće stranke.

 

Stoga je Elmedin Konaković svoje dojmove podijelio i na svom Facebook profilu, najavivši da će se "boriti za svaki pedalj ove zemlje", ali i da će do lokalnih izbora ova stranka znatno ojačati:

 

"Zahvaljujem se našim glasačima na velikom povjerenju u Kantonu Sarajevo. Za samo šest mjeseci, koliko postojimo, druga smo stranka po broju glasova, oko 30.000 glasača podržalo je Narod i pravdu.


U ostalim kantonima nismo napravili tako dobar rezultat, ali smo se pojavili i najavili širenje i jačanje Naroda i pravde do lokalnih izbora. Borićemo se za svaki pedalj naše zemlje jednako.


Djelima ćemo opravdati Vaše povjerenje. Zakon o porijeklu imovine, Zakon o nepotizmu i stranačkom zapošljavanje i ostali najavljeni procesi kreću odmah nakon formiranja Skupštine.


Ključna stvar u vođenju daljih procesa biće odabir najboljih kadrova, bez obzira na stranačku pripadnost.


Potrebno je u ovom trenutku formirati vlast sa ljudima koji su spremni staviti interes društva ispred svog ličnog, a posebno ispred stranačkog.


Jasni ciljevi, projekti, rokovi i izvršioci. Transparentnost u radu i stalna komunikacija sa ljudima koji su nas birali", zapisao je Konaković.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!