PRIJAVLJENO JUTROS

Haos na izborima u BiH: Na biralištu u Doboju bačen suzavac, policija demantovala da se dogodio incident!

Front07.10.18, 11:38h

Haos na izborima u BiH: Na biralištu u Doboju bačen suzavac, policija demantovala da se dogodio incident!
Na press konferenciji Koalicije "Pod lupom" rečeno je i da je zbog dojave o nemilim scenama na dobojskim biralištu na lice mjesta izašla i policija, a da je glasanje odmah obustavljeno

 

Nakon što je jutros prekinuto glasanje na jednom biračkom mjestu u Doboju 038B039A zbog već popunjenih glasačkih listića, prema navodima iz Koalicije "Pod lupom" u ovom gradu došlo je do novog incidenta. 


Naime, na jedno biračko mjesto bačen je suzavac, a ovaj incident se još provjerava. 


Na press konferenciji Koalicije "Pod lupom" rečeno je i da je zbog dojave o nemilim scenama na dobojskim biralištu na lice mjesta izašla i policija, a da je glasanje odmah obustavljeno.

 

No u CIK-u nema saznanja o ovom incidentu niti je isti prijavljen. 

 

A u međuvremenu iz Policijske uprave Doboj demantovane su informaciju o bačenenom suzavcu na biračkom mjestu u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Pridjelu Donjem. 

 

Nakon prijave, policija je izašla na mjesto događaja te utvrdila da nema tragova suzavca niti tragova fizičkih sukoba između pojedinih osoba, saopćeno je iz Policijske uprave Doboj. 

 

Izborni proces, kako dodaju, na tom biračkom mjestu nije obustavljan niti narušen.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!