Prema pisanju beogradskih medija

Zašto je bh. biznismen pretukao Anabelu Atijas: Bila je opsjednuta OVIM pjevačem...

Showbizz01.10.18, 11:42h

Zašto je bh. biznismen pretukao Anabelu Atijas: Bila je opsjednuta OVIM pjevačem...
On je čak i na saslušanju rekao da mu je dosta rijalitija i da su učestale svađe između njih upravo nastale jer njegova žena samo o tome priča i dan i noć provodi uz TV gledajući ko šta radi u „Zadruzi“, kaže izvor beogradskog Kurira

 

Pjevačica Anabela Atijas razvodi se od Andreja Atijasa zbog Slobe Radanovića, saznaje Kurirov dodatak Rijaliti. Prema riječima dobro obaviještenog izvora iz istrage, bosanskohercegovački biznismen je Luninu majku udario jer "više nije mogao da trpi njenu fanatičnu opsjednutost nesuđenim zetom", piše Kurir, te dodaje da je on u nekom momentu postao ljubomoran na svoju suprugu i njen odnos prema Slobi!

 

- Anabela, bukvalno, u svakom razgovoru spominje Slobu i sve vezano za njegov život. Čak se na društvenim mrežama pojavilo brdo komentara u kojima se tvrdi da je opsjednuta pjevačem, a neki čak idu do te krajnosti da taj fanatični odnos objašnjavaju time da je zapravo Lunina majka podsvjesno zaljubljena u Radanovića. Andrej to više nije mogao da trpi i dogodilo se to što se dogodilo. On je čak i na saslušanju rekao da mu je dosta rijalitija i da su učestale svađe između njih upravo nastale jer njegova žena samo o tome priča i dan i noć provodi uz TV gledajući ko šta radi u „Zadruzi“ - kaže izvor  beogradskog Kurira i dodaje.


- Anabela je već podnijela papire za razvod braka, a i dalje priča samo o Slobi, Luni, Kiji i „Zadruzi“. Ne znam kako će se cijela ta priča završiti. Sada je još napetija jer Luna puca po svim šavovima, a nije prošlo ni mjesec dana od početka rijalitija. Bukvalno 24 sata prati šta se dešava i stalno čita tekstove po portalima i komentare fanova. Zabrinuta je za kćerkino zdravlje jer mlada blogerka pije lijekove za srce i smirenje - završava priču Kurirov izvor.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!