'Došao da ruši RS'

Špijun iz Indije kojeg je RTRS prozvao da radi za Britance, oženjen za Suzanu iz SNSD-a

Front29.09.18, 17:04h

Špijun iz Indije kojeg je RTRS prozvao da radi za Britance, oženjen za Suzanu iz SNSD-a
Semjuela građani Teslića opisuju kao veoma vedrog i dobronamjernog čovjeka, koji je iz daleke Indije na naše prostore došao u potrazi za ljubavi, koju je na kraju i pronašao u Tesliću

 

Lice koje su u ekskluzivnoj vijesti režimski mediji ATV i RTRS „razotkrili“ kao jednog od 40 britanskih stručnjaka za obojene revolucije koji su, kako navode, došli da ruše RS, je suprug članice SNSD Vukojević Suzane iz Teslića.

 

Pravi identitet ovog „navodnog britanskog špijuna“ je Semjuel Solomon Sumant, i suprug je prosvjetne radnice Vukojević Suzane iz Teslića, prenosi BN.

 

Pored toga netačna je i tvrdnja navodnih „izvora  bliskih jednoj obavještajnoj službi u regionu“,  na koje se pozivaju ATV i RTRS, da je Samjuel u RS došao prije tri mjeseca sa namjerom da organizuje obojene revolucije, jer je on sa Vukojevićevom u braku duže od tri godine.

 

semjuel-solomon-sumant1

 

Samjuela su tako izvori iz obavještajnih službi, znanih samo ATV i RTRS, okarakterisali kao sposobnog operativca, treniranog za jačanje političkog uticaja putem modernih kanala komunikacije.

 

Sa druge strane Semjuela građani Teslića opisuju kao veoma vedrog i dobronamjernog čovjeka, koji je iz daleke Indije na naše prostore došao u potrazi za ljubavi, koju je na kraju i pronašao u Tesliću.

 

Brak između stanovnika daleke Indije i Teslićanke nije mogao ostati neprimjećen i svojevremeno je privukao veliku pažnju stanovnika Teslića.

 

Upravo zato je začuđujuće da su baš u tamnoputom akteru ove dirljive ljubavne priče, obavještajne službe i režimski mediji prepoznali jednog od 40 nevidljivih Britanaca sa kojima predsjednik RS Milorad Dodik i vrh vlasti mjesecima plaši narod  u Srpskoj.

 

 

(BN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još