BIVŠI ZATVORENIK VITLA ORUŽJEM PRED KAMERAMA

Strava na srpskoj televiziji: Učesnik rijalitija u programu uživo izvukao pištolj, takmičari padali u nesvijest!

Mediji29.09.18, 14:00h

Strava na srpskoj televiziji: Učesnik rijalitija u programu uživo izvukao pištolj, takmičari padali u nesvijest!
Dok je izlazio, učesnici su primijetili da drži nešto u ruci, a pošto je izašao, nastao je skandal. U ruci je držao pištolj i uperio ga ka takmičarima. Svi su počeli da vrište i bježe gde god stignu

 


Sinoć se u vili "Parova" dogodilo nešto što nije ni u jednom rijalitiju do sada. Naime, jedan od takmičara je iz garderobera izvukao pištolj i njime prijtio ostalim ukućanima. Nikome nije jasno kako je Benjamin Spahović uspio da unese pištolj u vilu.


Benjaminu su tokom večeri pušteni komentari publike, koji su uglavnom bili loši. On je tada ustao i otišao do garderobera.


Dok je izlazio, učesnici su primijetili da drži nešto u ruci, a pošto je izašao, nastao je skandal. U ruci je držao pištolj i uperio ga ka takmičarima. Svi su počeli da vrište i bježe gde god stignu, piše Blic.


Benjamin je, kako prenosi televizija "Hepi", imao namjeru da izbaci novinarku koja je bila specijalni gost. Obezbjeđenje je odmah uletjelo, Đorđe Tomić prišao mu je i udario i time ga onesposobio. 


U tom trenutku, takmičarka Dina Galorini je počela da vrišti, a potom se i onesvijestila. Nije poznato da li je pištolj bio pravi, a Benjamin je hitno poslat u izolaciju. 


Inače, učesnik rijalitija "Parovi" Benjamin Spahović bio je četiri puta u zatvoru. 

 

benjamin-spahovic


- Jesam, osuđen sam zbog četiri pokušaja ubistva - rekao je nedavno takmičar. On je ispričao i to da je u samoodbrani izvukao pištolj, a u zatvoru je proveo dvije i po godine. 


Nakon izolacije, Spahović je vraćen u vilu i odmah je ponovo napravo incident. Poletio je prema Đorđu želeći da nastavi sukob, jer je Đorđe jedini koji je uspio da ga smiri dok je držao pištolj u ruci. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još