FOTO/ Bh. reprezentativac se uključio u raspravu

Karleuša se požalila kako je sramota da njen suprug nije pozvan u reprezentaciju Srbije, ali nije očekivala odgovor Zmaja

Showbizz28.09.18, 19:54h

Karleuša se požalila kako je sramota da njen suprug nije pozvan u reprezentaciju Srbije, ali nije očekivala odgovor Zmaja
Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije Srbije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Ni jedan mu nije ni do koljena. Toliko - poručila je Karleuša

 

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas na koje igrače računa u predstojećim utakmicama protiv Crne Gore i Rumunije, a na spisku se nije našlo ime Duška Tošića.

 

Po drugi put zaredom Krstajić ignoriše Tošića koji je ljetos prešao iz Bešiktaša u Guangzhou R&F.

 

Takva odluka zaboljela je suprugu ovog defanzivca, Jelenu Karleušu, inače popularnu srpsku pjevačicu, koja se poslije svega oglasila na Twitteru.

 

- Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije Srbije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Ni jedan mu nije ni do koljena. Toliko - poručila je Karleuša na Twitteru.

 

Uskoro je uslijedio odgovor, i to od bh. reprezentativca Ognjena Vranješa koji će je, nema sumnje, dodatno iznervirati.

 

- A je l’ realno da pored malih, smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu. Alo, budi realna malo Jelena - odgovorio joj je Vranješ.

 

vranjes-karleusa

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!