Popularna pjevačica progovorila nakon porodičnog nasilja

Nataša Bekvalac otvorila dušu: A sada zvanično - nikada više neću biti ničija žena!

Showbizz27.09.18, 11:06h

Nataša Bekvalac otvorila dušu: A sada zvanično - nikada više neću biti ničija žena!
Dok traje njena borba sa još zakonitim suprugom Lukom Lazukićem, Nataša se vraća na scenu i ističe da je odlučila da bude sretna

 

Pop-pjevačica Nataša Bekvalac kaže da nema namjeru da više ikada stane na “ludi kamen”.

 

Nakon tri propala braka, od kojih se posljednji završio porodičnim nasiljem, lijepa Novosađanka o novim ljubavima ne želi razmišljati.

 

“Sada uopšte ne razmišljam o tome, nemam nikakav plan, ni želju, niti o tako nečemu sanjam. Majka sam dvije djevojčice koje sama vaspitavam i odgajam, a u muzici sam profesionalac. Oko te dvije uloge imam zaista mnogo posla. Vjerujem da Bog ima interesantne planove za moju budućnost i spremna sam za to”, otkrila je i dodala:

 

“Ono što sigurno znam jeste da nikada više neću biti ničija žena, zvanično”, rekla je Nataša za "Story".

 

Dok traje njena borba sa još zakonitim suprugom Lukom Lazukićem, Nataša se vraća na scenu i ističe da je odlučila da bude sretna.

 

“Pamtim jedno jutro, kada sam shvatila da je sreća stvar odluke, pa sam odlučila da budem sretna. Nisam imala ni vremena ni luksuza da se zatvaram. Pogledala sam svoja dva djeteta i shvatila da nemam vrijeme za tugu i samosažaljenje”, rekla je popularna pjevačica.

 

(Story.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!