foto/ ko će biti miss bih 2018.

Preplanule, svijetlopute, egzotične... Odaberite koja vam je djevojka najljepša, počelo glasanje za Miss televoting

Showbizz26.09.18, 12:28h

Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se u TOP 10 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2018.

 

Bosanski kulturni centar u Tuzli ove godine biće domaćin 23-eg izbora Miss BiH 2018. koji se održava 30.09 u 21:00h. Nakon Aide Karamehmedović, djevojke koja je prošle godine osvojila prestižnu titulu Miss Bosne i Hercegovine, 20 mladih dama sa nestrpljenjem iščekuju ovaj događaj. 


Finalistice izbor Miss BiH u sklopu svog boravka i priprema u Hrvatskoj u hotelu Imperial Vodice privode kraju svoje pripreme pred veliko finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta.
Ovaj prekrasni hotel okružen je mediteranskim parkom, nalazi se tik uz plažu, te ispunjava sve uslove za idiličan odmor i opuštanje.


Djevojke su snimile i photoshootinge sa majicama ponosnog sponzora Babyliss-a i TechnoMag-a od kojih su dobile vrijedne uređaje namijenjih za estetsku pripremu djevojaka kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja.


Nakon niza aktivnosti djevojke su posjetile i obližnje turističko mjesto – srednjovjekovnu tvrđavu sv.Mihovila. Podignuta je na šezdeset metara visokoj strmoj kamenoj uzvisini, što je posebno djevojke ostavilo bez teksta. Pod njenim zidinama razvio se Šibenik, najstariji autohtoni hrvatski grad na Jadranu.


Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasanje za Miss TELEVOTING BiH 2018. Također vi odlučujete ko će biti ovogodišnja  MISS TELEVOTING BIH 2018.  Svaka od djevojaka ima i svoj telefonski broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8-- i redni broj kandidatkinje od 01 do 19. 


Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se  u TOP 10 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2018. Cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.


 “Ovogodišnji izbor posvećen je humanitarnoj akciji “I MI HOĆEMO SVOJU ŠKOLU”, kako bi se nabavili instrumenti i obnovila zgrada Srednje muzičke škole u Tuzli. Pozivom na broj 090 290 014 donirate jednu KM + PDV (1,10 KM)“, izjavio je Robert Jovanović, komercijalni direktor i producent izbora Miss BiH za Miss svijeta.

 

Inače, finalni izbor će se održati 30.septembra na sceni Bosanskog kulturnog centra u Tuzli sa početkom u 21h, uz direktan prenos na FTV.

Pobjednica finalnog takmičenja našu će zemlju predstavljati na izboru za Miss svijeta koji će se održati 8.12.u gradu Sanya u Kini.


Pogledajte album sa slikama ljepotica, kao i pod kojim rednim brojem će se predstaviti.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!