Ovo niko nije očekivao

Nataša Bekvalac psovkom odgovorila na rođendansku čestitku: 'Idi u ku**c, budaletino poremećena'

Showbizz25.09.18, 11:41h

Nataša Bekvalac psovkom odgovorila na rođendansku čestitku: 'Idi u ku**c, budaletino poremećena'
Najmlađa sestra Kristina uputila je Nataši veoma emotivnu rođendansku čestitku

 

Nataša Bekvalac, umjesto godišnjice braka, danas slavi svoj rođendan u društvu kćerkica Hane i Katje, i najbliže porodice.

 

Iako je iza nje burna godina, Bekvalčeva je uz pomoć porodice uspjela da prebrodi težak period, a najveću podršku pružile su joj sestre, sa kojima je i te kako bliska.

 

Najmlađa Kristina uputila je Nataši veoma emotivnu rođendansku čestitku.

 

- Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe... Zakoračiš jača, ljepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađeš svoju sreću i mir zauvijek... ili nemir. Toliko lijepih stvari smo doživjele zajedno... i ružnih... ali zajedno... Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smijeha, suza, veselja... - napisala je Kristina pa se malo i našalila:

 

- Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sjedimo i umiremo od smijeha i prepričavamo cijeli svoj život sa osmijehom i radošću, da prenesemo na našu djecu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe, ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na cijelom svijetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos!

 

Kristina je, po svemu sudeći, uspjela da oraspoloži stariju sestru, koja joj je kratko odgovorila:

 

- Idi u ku**c budaletino poremećena!

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!