Sproveli plin iz ispušnog sistema

Tuga u Hrvatskoj: Dvojica mladića izvršila samoubistvo u automobilu kod Zadra, bili su najbolji prijatelji

Hronika19.09.18, 08:57h

Tuga u Hrvatskoj: Dvojica mladića izvršila samoubistvo u automobilu kod Zadra, bili su najbolji prijatelji
HRT doznaje da je jedan mladić imao 22, a drugi 23 godine, te da su bili susjedi i najbolji prijatelji. Bili su u automobilu zadarskih registracijskih oznaka

 

Jutros su kod Zadra u automobilu pronađena mrtva tijela dvojice mlađih muškaraca. Automobil je pronašao građanin u zadarskom predjelu Musapstan. On je i dojavio policiji.

 

"Jedan građanin dojavio je da je u tom dijelu grada pronašao automobil i dva tijela u njemu. Policajci su potvrdili dojavu. Očevid je u tijeku, u kojem će se utvrditi identitet osoba i okolnosti slučaja", potvrđeno je za Index iz policije.

 

Kako se doznaje, radi se o dvojici mlađih muškaraca. Prema raspoloživim informacijama s terena, ništa ne upućuje na počinjenje kaznenog djela.

 

Zadarski piše kako je riječ o dvojici mladića koji su izvršili samoubistvo tako da su se zatvorili u automobil na Musapstanu i u njega sproveli plin iz ispušnog sistema.

 

HRT doznaje da je jedan mladić imao 22, a drugi 23 godine, te da su bili susjedi i najbolji prijatelji. Bili su u automobilu zadarskih registracijskih oznaka.

 

Uviđaj na mjestu događaja završen je u poslijepodnevnim satima. Odlučeno je da će tijela mladića biti prevezena na obdukciju u Zagreb i to zato što je, kako piše Zadarski, jedini sudski obducent u Zadru na godišnjem odmoru.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!