da li ste i vi među njima

Njima nikad nije dosadno: Tri horoskopska znaka koja žive dvostrukim životom

Zabava14.09.18, 17:16h

Njima nikad nije dosadno: Tri horoskopska znaka koja žive dvostrukim životom
Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvijek uspijeva biti na svim mjestima u jednom trenutku

 

Ovo su tri znaka koja žive dvostruki život, stoga nemojte da vas prevari prvi dojam.

 

Blizanac: Znatiželjni kameleon

 

Jeste li iznenađeni? Mislim, kako ne uključiti Blizanca u ovu kombinaciju? Zanimljivo je da je upravo to: Blizanac je uvijek u kombinaciji.

 

Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvijek uspijeva biti na svim mjestima u jednom trenutku. Blizanac je također promjenjiv znak i to samo po sebi objašnjava puno. (Promjenjivi znakovi su promjenjivi, prilagodljivi i lako padaju pod utjecaj.)

 

Blizanci su potaknuti znatiželjom i otkrivanjem. Njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihovog vladajućeg planeta Merkura i oni dijele informacije s ostatkom svijeta, piše Elite daily.

 

Dakle, nemojte se iznenaditi ako vas vaš najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne izbjegavati ili ako odjednom osjetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno mijenjaju i to je potpuno van njihove moći. 

 

Vaga: Manično ogledalo

 

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i ljepote. Međutim, Vaga je zračni znak, tako da se Venerina svojstva materijaliziraju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

 

Venera je planeta ljubavi i ljepote; međutim, po grčkoj mitologiji, božica ljubavi je također tašta, osvetoljubiva i sebična.

 

Simbol koji predstavlja Venera, krug i križ je također simbol zrcala Afrodite, a Vaga je upravo to: zrcalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu.

 

Međutim, usred toga, Vaga lako može odgonetnuti i odražavati druge, izbjegavajući sve vrste sukoba, osobito unutar sebe. Istina je da one nisu uvijek "mir i ljubav". Naprotiv, u njima gori vrući bijes i očajna potreba za ravnotežom.

 

Škorpion: Kradljivac duše

 

Škorpion je jedan od najsloženijih znakova u zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajanstven, tajnovit i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja.

 

Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju doživljavati traume još od vrlo mlade dobi; odatle njihova empatija i oštra intuicija. Škorpion komunicira s drugom stranom, skrivenom u sjeni, daleko od ostatka svijeta.

 

Njegova potreba za potpunim spajanjem s drugim može biti granično opsesivna, a njihova tjelesna želja neprestano se izražava kroz njegove hipnotičke oči.

 

Istina je da im ne leži čavrljanje i površne veze. Škorpion je besmrtan kradljivac duše, on ne mora uvijek biti zaljubljen, on samo želi potpunu kontrolu, piše atma.hr.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!