FOTO/ Na pravom mjestu u pravo vrijeme

Jerko Ivanković Lijanović u službi građana: Pomogao pogurati automobil Sarajlijama

Hronika09.09.18, 16:13h

Jerko Ivanković Lijanović u službi građana: Pomogao pogurati automobil Sarajlijama
Sreća, pa dobrim ljudima se u pravo vrijeme upomoć nađu dobri ljudi, pa je tako i kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović u Sarajevu pomogao ljudima kojima je zastalo auto na putu

 

 

Dok aktuelna vlast, aktuelni članovi Predsjedništva BiH posjeduju vozne parkove milionskih vrijednosti, naši stanovnici se svakodnevno na lošim cestama bore sa starim i istrošenim automobilima. 

 

lijanovic-guranje-auta2

 

Sreća, pa dobrim ljudima se u pravo vrijeme upomoć nađu dobri ljudi, pa je tako i kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović u Sarajevu pomogao ljudima kojima je zastalo auto na putu.

 

lijanovic-guranje-auta

 

- Nakon 7.10. rasprodat ćemo sva javna vozila u institucijama. Političari, posebno u ekonomski siromašnoj zemlji kao što je BiH treba da se voze vlastitim automobilima ili javnim prevozom - poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018. Jerko Ivanković Lijanović.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!