Potvrdio Duško Tomić

Pročitajte imena pripadnika PU Banja Luka koji su optuženi za opstruisanje istrage u slučaju Dragičević

Hronika07.09.18, 17:55h

Pročitajte imena pripadnika PU Banja Luka koji su optuženi za opstruisanje istrage u slučaju Dragičević
Tražićemo da ovu optužnicu ne zastupa tužilac Dalibor Vrećo, zbog njegovog energičnog protivljenja njenom podizanju, kao što to čini i Miodrag Bajić, šef Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog tužilaštva

 

Kako je i najavio Duško Tomić, šef advokatskog tima koji zastupa porodicu ubijenog Davida Dragičevića, optužnica protiv dvojice pripadnika MUP-a Republike Srpske podignuta je danas.

 

- Moja borba je dovela do toga da je Okružno tužilaštvo Banjaluka optužilo Zorana Bošnjaka i Miku (Mikicu) Marjanca za opstruisanje istrage u slučaju Dragičević. Jutros sam od sedam sati čekao glavnog tužioca Želimira Lepira da dođe na posao. Tražićemo da ovu optužnicu ne zastupa tužilac Dalibor Vrećo, zbog njegovog energičnog protivljenja njenom podizanju, kao što to čini i Miodrag Bajić, šef Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog tužilaštva. Njih dvojica vrše pritiske na čestitog i časnog Želimira Lepira, kaže Duško Tomić.

 

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!