Počele pripreme za susrete Lige nacija

Prosinečki u problemima: Trojicu reprezentativaca poslao kući, naknadnih poziva neće biti

Sport03.09.18, 13:03h

Prosinečki u problemima: Trojicu reprezentativaca poslao kući, naknadnih poziva neće biti
Sva tri igrača su povrijeđena, pa će Prosinečki morati napraviti mnogo promjena u ekipi kako bi je prilagodio ovim teškim duelima. Selektor je istakao da naknadnih poziva za prvi duel neće biti jer igrači ne bi mogli dobiti vize za Sjevernu Irsku na vrijeme

 

Fudbalska reprezentacija BiH okupila se danas i počet će sa pripremama za susrete Lige nacija sa Sjevernom Irskom i Austrijom.

 

Selektor Robert Prosinečki održao je danas konferenciju za medije, a istakao je da neće moći računati na tri defanzivca zbog povreda.

 

Radi se o Erminu Bičakčiću, fudbaleru Hoffenheima, Ognjenu Vranješu, fudbaleru Anderlechta, te Bojanu Nastiću, fudbaleru Genta.

 

Sva tri igrača su povrijeđena, pa će Prosinečki morati napraviti mnogo promjena u ekipi kako bi je prilagodio ovim teškim duelima. Selektor je istakao da naknadnih poziva za prvi duel neće biti jer igrači ne bi mogli dobiti vize za Sjevernu Irsku na vrijeme.

 

Darko Todorović, Eldar Ćivić, Toni Šunjić i Ervin Zukanović tako ostaju jedini defanzivci u kadru našeg tima za predstojeći meč.

 

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!