FOTO/ Viralni hit

Grabar-Kitarović hit u Indiji: Sama kreči, ne može da plati radnike jer ne želi krasti novac svog naroda

Zabava29.08.18, 15:09h

Grabar-Kitarović hit u Indiji: Sama kreči, ne može da plati radnike jer ne želi krasti novac svog naroda
Kolinda je pozornost svjetske javnosti pobrala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji gdje je ulijetala u svlačionicu igračima, grlila ih tokom dodjele medalja, ljubila pobjednički pehar te navijala u hrvatskom dresu

 

Nakon što je do Nigerije stigla lažna vijest da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović lično vozila autobus sa fudbalerima reprezentacije, koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine osvojila vicešampionsku titulu, ona je sad hit i u Indiji, opet zahvaljujući lažnim vijestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje.

 

Do Indije su nekako došle fotografije koje je Kolinda 2015. godine objavila na svom Facebooku, a na kojima ona u hlačama s vojničkim uzorkom kreči stan. Fotografije su postale viralni hit među Indijcima, a još je zanimljiviji tekst koji je netko nadodao uz njih.

 

 

- Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer uz svoju plaću ne može priuštiti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odijela od milijun rupija i satove od još nekoliko milijuna te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo - stoji uz fotografije Kolinde na ljestvama.

 

- Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi krasti novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW! - zaključili su neki Indijci.

 

 

Kolinda je pozornost svjetske javnosti pobrala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji gdje je ulijetala u svlačionicu igračima, grlila ih tokom dodjele medalja, ljubila pobjednički pehar te navijala u hrvatskom dresu.

 

 

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!