LJEKARI JOJ SE I DALJE BORE ZA ŽIVOT

Kako je došlo do nesreće: Poznatu srpsku novinarku vozila kolegica bez dozvole, u neregistrovanom automobilu...

Hronika27.08.18, 14:24h

Kako je došlo do nesreće: Poznatu srpsku novinarku vozila kolegica bez dozvole, u neregistrovanom automobilu...
Auto u kom se nalazila sa još dvoje ljudi, koleginicom i mladićem kojem je trebalo da se izgradi kuća, izgubio je kontrolu i survao se u kanal. Ona je tada ispala kroz zatvoren prozor

 

 

Dragana Joković (26) iz Smedereva koja se nalazila za volanom automobila kada se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena novinarka Sandra Denda, nije imala vozačku dozvolu, saznaje Telegraf.

 

Novinarka i producentkinja emisije "Kuća od srca" Sandra Denda doživjela je tešku saobraćajnu nesreću kod Kovina kada je krenula na snimanje pomenute emisije. Auto u kom se nalazila sa još dvoje ljudi, koleginicom i mladićem kojem je trebalo da se izgradi kuća, izgubio je kontrolu i survao se u kanal. Ona je tada ispala kroz zatvoren prozor.


Protiv Dragane Joković biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbjednosti saobraćaja.

 

"Opel ascona" koji je vozila nije bio registrovan, a vlasništvo je Aleksandra Arsića (21), koji je s njima bio u kolima.

 

Protiv Arsića biće podneta prekršajna prijava. Nesreća se desila na putu koji uopšte nije kategorisan, tvrdi se u tekstu portala Telegraf.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!