FOTO/ Bio u centru skandala

Poslije razvoda od lijepe vjeroučiteljice: Dado Polumenta sada trpi prozivke zbog braka sa ženom koja nije njegove vjere

Showbizz26.08.18, 20:31h

Poslije razvoda od lijepe vjeroučiteljice: Dado Polumenta sada trpi prozivke zbog braka sa ženom koja nije njegove vjere
Svakodnevno pjevač na društvenim mrežama, ne obazirući se na mrzovoljne, javno iskazuje ljubav lijepoj Ivoni

 

Dado Polumenta važi za jednog od popularnijih folk pjevača, a tokom karijere pratili su ga brojni skandali i afere. Njegov privatan život privlači pažnju javnosti, a prema pisanju Kurira, sadga prozivaju jer je u braku sa ženom koja nije njegove vjere.

 

Pjevač pokušava da vodi miran život sa manekenkom Ivonom Ivković sa kojom ima dvogodišnju kćerku Aleu.

 

dado-polumenta-ivona-ivkovic-kcerka


"Samo je jedan Bog", napisao je Polumenta na Instagramu ispod fotografije iz porodičnog albuma na kojoj je sa izabranicom i njihovom mezimicom.

 

Iako mnogi hvale Ivonin izgled, ima i onih koji na vrlo ružan i primitivan način komentarišu njihovu zajednicu, zato što njih dvoje nisu iste vjere, piše Kurir.

 

Dadu takvi komentari veoma ljute, ali ne želi da to javno pokaže iako je kratkom rečenicom pokušao svima da zapuši usta.

 

Svakodnevno pjevač na društvenim mrežama, ne obazirući se na mrzovoljne, javno iskazuje ljubav lijepoj Ivoni i između ostalog on je napisao:

 

"Sa tobom ja se mijenjam iz dana u dan, sa tobom ja shvatam ko sam i šta sam, ljubavi moja jedina ti si moj svijet", piše ispod jedne slike.

 

Dado je od početka karijere fatalan je za mnoge žene i ljepotice raznih nacionalnosti koje ga opsedaju u stopu, piše Kurir.

 

Njemu vjera pri izboru partnerki nikada nije bila bitna.

 

 

Naime, poslije vanbračne zajednice sa kontroverznom učesnicom rijalitija Anom Marijom Kikoš koju je jedna voditeljka prijavila policiji kao osobu koja je vrbovala za prostituciju i zbog koje su ga, kako je sam ispričao, povezivali sa poročnim načinom života, pjevač je stupio u vezu sa u javnosti izuzetno smirenom učiteljicom vjeronauke Selmom Mekić.

 

selma-mekic-dado-polumenta

 

Sa Kikoševom dobio je sina Dorijana, kojeg redovno viđa i brine o njemu, a vremenom je uspio i da sa njom izgladi odnos radi dobrobiti djeteta.

 

U braku sa Selmom je ostao vrlo kratko, svega nekoliko mjeseci, jer su nepomirljive razlike i način života neminovno doveli do njihovog razlaza. Danas, njegova porodica i najbliži prijatelji vjeruju da se pjevač skrasio jer njegova ljubav prema Ivoni ne jenjava.

 

Vjenčanje Dade Polumente i Selme Mekić

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!