VIDEO/ Dan nakon Špancirfesta

Bend Dubioza kolektiv napravio pravu zabavu na ulici u Varaždinu

Showbizz24.08.18, 18:34h

Bend Dubioza kolektiv napravio pravu zabavu na ulici u Varaždinu
Oni su se jučer u poslijepodnevnim satima smjestili u Kranjčevićevoj ulici te, na oduševljenje svih okupljenih, odlučili zasvirati i zapjevati

 

Najpoznatiji bosanskohercegovački muzički bend Dubioza kolektiv napravio je pravu zabavu na ulicama Varaždina, dan nakon što su održali koncert u sklopu Špancirfesta.

 

Oni su se jučer u poslijepodnevnim satima smjestili u Kranjčevićevoj ulici te, na oduševljenje svih okupljenih, odlučili zasvirati i zapjevati. 

 

Svoj “ulični” koncert članovi Dubioze Kolektiv posvetili su Socijalnom udruženju Humana Nova koja u Kranjčevićevoj ulici prezentira svoj rad i svoje proizvode. Riječ je o društvenoj firmi koja zapošljava osobe s invaliditetom i druge društveno isključene osobe kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala. 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!