Zadobila lakše povrede

Poznata voditeljica napadnuta: Cijepala rješenje inspekcije, a komšinica je udarila pesnicom u glavu

Hronika24.08.18, 16:39h

Poznata voditeljica napadnuta: Cijepala rješenje inspekcije, a komšinica je udarila pesnicom u glavu
Iako u šoku, Slađana je ostala pribrana i nije uzvratila istom mjerom, već se vratila u svoj stan i slučaj prijavila policiji. Poslije dvadesetak minuta policajci su se stvorili na vratima upravnika i njegove kćerke, sa kojima je obavljen razgovor u policijskoj stanici

 

Voditeljica “Beogradske hronike” RTS-a Slađana Tomašević završila je prije nekoliko dana u Urgentnom centru nakon što ju je, u zgradi u kojoj živi, komšinica udarila u glavu.

 

Poznata voditeljica pretrpjela je veliku neprijatnost praktično na svom kućnom pragu. Naime, incident za koji je Blic saznao od izvora iz istrage, dogodio se 10. avgusta u zgradi na Dorćolu u kojem Slađana živi sa porodicom. Bilo je to u popodnevnim časovima, negdje oko 15 sati, kada je Slađana namjeravala da napusti zgradu u starom dijelu Dorćola. Do napada je došlo kada je komšinica Tamara K. (45), kćerka upravnika zgrade, zatekla Slađanu kako sa vrata lifta skida obavještenje pristiglo iz inspekcije.

 

- Slađana je ispred lifta naišla na predsednika skupštine stanara zgrade i njegovu ćerku. Na liftu je videla obaveštenje građevinske inspekcije kojom joj se nalaže da izvrši određene korekcije na fasadi svog stana koji je ranije tokom godine dograđivala. Kada je videla rešenje, mahinalno je rukom posegnula za njim, a upravnik zgrade joj je rekao da ne cepa rešenje. Tada ju je, iz čista mira, njegova ćerka udarila nadlanicom u lice - kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

 

sladjana-tomasevic

 

Iako u šoku, Slađana je ostala pribrana i nije uzvratila istom mjerom, već se vratila u svoj stan i slučaj prijavila policiji. Poslije dvadesetak minuta policajci su se stvorili na vratima upravnika i njegove kćerke, sa kojima je obavljen razgovor u policijskoj stanici.

 

Kako su rekle Slađanine komšije, zgrada ima video nadzor koji pokriva i hol zgrade i ulaz u nju. Ipak, ti snimci navodno policiji nisu bili od značaja, jer nisu snimili konkretan trenutak udarca.

 

Voditeljica RTS je takođe dala iskaz policiji o napadu, poslije čega je odvezena u Urgentni centar, gdje su joj konstatovane lakše povrede.

 

Slađana je i dalje u šoku nakon napada koji joj je dogodio u zgradi i, zbog čitavog događaja, otišla je iz zemlje kako bi ohladila glavu. Povod iznenadnog puta je i strah od komšija i napada koji se dogodio u zgradi u kojoj živi sa svojom porodicom.

 

Ovaj incident je, očigledno, proizvod ozbiljno narušenih komšijskih odnosa, koji su poremećeni još od prošle godine, kada je počela nadogradnja stanova na posljednjem spratu zgrade. U njoj, inače, ne učestvuje samo popularna voditeljica, već još nekoliko porodica koji su za radove dobili saglasnost opštine.

 

Blic je imao uvid i u iskaz Tamare K, koja je osumnjičena za napad na voditeljicu RTS. U njemu se opisuje incident, a žena koja je napala Slađanu praktično priznaje djelo:

 

- Pružila je ruku i krenula da cepa rešenje koje je bilo zalepljeno na vrata. Tada sam prišla Slađani i svojom desnom rukom koja mi je bila izvrnuta palcem okrenutim na dole udarila je u predelu leve strane njenog obraza - ispričala je Tamara K. policiji. Ona je na kraju iskaza rekla i da joj je “mnogo žao” što je izgubila “stabilnost” i sebe dovela u nezgodnu situaciju jer joj, navodno, nije bila namjera da povrijedi voditeljicu.

 

 

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!