pjevač ga u zatvoru posjetio samo jednom

Prva ispovijest sina Sinana Sakića, ogorčeni Rašid tvrdi: Sabina hoće samo pare, moj otac u grobu se prevrće!

Showbizz16.08.18, 15:20h

Prva ispovijest sina Sinana Sakića, ogorčeni Rašid tvrdi: Sabina hoće samo pare, moj otac u grobu se prevrće!
Moju bol i patnju niko ne može da razumije. Platio sam za svoje greške, a sada proživljavam pakao zbog maćehe, koju samo novac zanima, tvrdi sin Sinana Sakića nakon smrti popularnog pjevača

 

 

Nakon što je supruga Sinana Sakića, Sabina, rekla da prolazi kroz pakao zbog Sinanovog sina Rašida koji navodno želi da joj oduzme kuću, oglasio se upravo on!


Rašid Sakić u svojoj ispovijesti kaže da njegovu maćehu Sabinu samo novac zanima, te da je ona "maltene ubila Sinana", piše Telegraf.

 

Rašid, koji je osamnaest godina proveo u zatvoru zbog ubistva, kaže da je platio za svoje greške i da jedino što traži od maćehe jeste stan od 90 kvadrata u Loznici koji mu je otac namijenio za života.


- Moju bol i patnju niko ne može da razumije. Platio sam za svoje greške, a sada proživljavam pakao zbog maćehe, koju samo novac zanima. Živim u stanu od 40 kvadrata, a otac mi je rekao da će mi ostaviti nekretninu od 90 da bih u njoj mogao da zasnujem porodicu. Međutim, Sabina se pravi luda i od tog stana je napravila atelje. Bolje slika onaj Kristijan Golubović lenjirom, od nje! - kaže Rašid.

 

rasid-sakic-sin


Kako kaže, najviše ga boli to što je dozvolio da Sabina izvede Sinana iz bolnice.


- Tako ga je maltene ubila. On je bio u teškom stanju, a Sabina se pravila pametnija od svih ljekara. Najpre ga je izvukla iz državne institucije i odvela na privatnu kliniku, pa joj je tamo bilo skupo i vratila ga kući, gdje je i umro. Nije imao njegu i pažnju kao u državnoj bolnici. Ovo je odvratno što pričam, ali je to živa istina - priča Rašid.


Problemi u porodici su, kaže, nastali zbog novca.


- Nažalost! Maćeha mi nikad nije mislila dobro. Kao dijete me je tukla. Nikad se nisam osjećao dobro u njenom okruženju. Razumijem da ona hoće da obezbijedi sinove iz prvog braka, kao i dijete svoje sestre. Nemam ništa protiv toga, ali ne treba da ugrožava djecu mog oca. Nisam ja kriv što njeno mlađe dijete otac nije priznao. Ušla je u rat sa mnom zbog jednog stana. Govori kako se moj otac prevrće u grobu zbog mene, a zapravo je zbog nje. Pljuje me na sve strane, toliko da od sramote u grad ne mogu da izađem. Želim da ljudi znaju pravu istinu, a ne da me gledaju kao monstruma - priča Rašid, koji priznaje da ni on nije cvjećka.


- Tačno. Ja sam pravio greške i za to sam debelo platio. Sinanove kolege znaju koliko je noći moj otac proplakao zbog mene. Živio sam životom koji nije u redu. Nikada nisam za sebe rekao da sam zlato i hvalio se, niti tražim da me drugi žale. Da li ja imam pravo na normalan život? Na novi početak? Moj otac bi to želio i zato Sabini neću da dozvolim to što je naumila - iskren je Sakić.


Na bolno pitanje, zbog čega Sinan nije dolazio u zatvor da ga obilazi, Rašid kaže:


- Moj otac je bio jako emotivan i slab na mene. Bilo mu je jako teško da me gleda u takvom okruženju. Vjerujte da mi se duša cijepa zbog toga. Jednom prilikom je došao, bio je pripit jer jedino je tako mogao da podnese to što mu je sin iza rešetaka. Ali, plašio se da ga novinari ne uslikaju, da ga ne zovu i ne otvaraju ranu na duši. Smetalo mu je i to što su ga stražari pretresali.


Na priču da je Rašid navodno tukao Sinanovu majku i sestru jer su odbile da mu daju 2.000 dinara, kao i da je polusestri Đulkici slomio dva rebra nakon porođaja, Sakić kaže da niko normalan ne može da povjeruje u to.


- Ko normalan može da povjeruje u takve stvari. Sestru nikada nisam pipnuo, a kamoli udario. Đulkica i njen muž bili su u zatvoru, a ona je našla da morališe. Očevu majku je otjerala sa sahrane. Sve te priče servira Sabina. Provocira me preko poruka, da bih se upecao, kako bi me prijavila policiji. Nisam glup, taj film neće da gleda.


Na pitanje da li je ukrao sef iz kuće Rašid je negativno odgovorio, pa za krađu optužio polusestru.


- To je Đulkica uradila, a ne ja. Uzela je to i pobjegla kod muža u Grčku. Ona je zla, a ja sam dežurni krivac za sve. Eto kakvi su to ljudi. Najlakše je mene okriviti za sve, jer ja s

 

(Telegraf,Kurir/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!